Љубов, почит, разбирање, висок морал, висока свест, просветленост дрн дрн дрн....
Види педерите низ целиот свет сакаат да го сместат педерството во класата на нормалното.
Сите ние луѓето и целиот жив свет сме природно кодирани да постои привлеќност помеѓу спротивните полови. Како што + и - во електриката се привлекуваат исто и ние. Е сега кај педерите кодот е оштетен, не знам од која причина. Со тоа што е оштетен значи дека не е нормален, природен и затоа треба да постои таква технологија и медицина која може да го излечи тоа да го доведе во нормална природна состојба. Бидејки таква технологија не постои, или кратко кажано, таков лек не постои, и педерите тоа го сваќаат, сакаат да ја оправдаат таа неприродна хормонална состојба и да ја сместат во класата на природна состојба, што не е можно. Штом нешто е неприродно, болно тогаш не може тоа да е природно или здраво.
И бидејки не се ни спремни да сватат дека се болни луѓе, тоа не го прифаќаат, а најмногу не сакаат тоа да го прифатат бидејки не постои лек кој од педер би го направил нормален, стрејт.
Доколку би постоел лек за тоа, (можеби и ке пронајдат во иднина, не се знае) тие би сватиле дека се болни и дека треба да се лечат, пошто постои лек кој лечи од педерство.
На пример за ракот постои технологија која може да го утврди и тоа да го докаже дека постои, и луѓето знаат сваќаат дека се болни од рак бидејки на снимките гледаат кај им се наоѓа ракот,и знаат дека големи се шансите да не преживеат односно да не го излечат ракот. Затоа бараат лекови кои постојат кои ке им го продолжат животот. Или пак одат на операции кај што им отсекуваат дел од органот кој им е зафатен со ракот. Значи поентата ми е дека има технологија и техника со која би можело тоа да се излечи и затоа луѓето прифаќаат дека се болни.
Е порано пред да кажеме 500-600 години луѓето не знаеле за ракот а ракот сигурно постоел, тој не се појавил од пред 50 години, и тие си биле здрави си функционирале и наеднаш за недела дена ги фаќало некакви болки во кревет и умрирале. Значи тие не биле свесни дека се болни а имале болест во нив.
Исто се дешава и со педерите. Тие се болни но не се свесни дека се болни пошто до денес најверојатно никој не докажал (не знам можда некој докажал) дека тоа е болест, но според мене е болест поради моето логично размислување опишано во овој пост. Мојата логика ме наведува да го помислам тоа и стојам позади ова мислење. Колку сака нека се комерцијализира прашањето за нормализирање на педерството за мене тоа не е нормално, напротив баш е болно, и треба да се истражува на научен план за да се пронајде технологија и техника со која може да се излечи оваа болест.