- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.268
- Поени од реакции
- 18.237
од кај ги зема?барам вакви патики подолго време..и во странство дури
од кај ги зема?барам вакви патики подолго време..и во странство дури
vo Copenhagenод кај ги зема?барам вакви патики подолго време..и во странство дури
Како овие има ли кај нас и колку пари се ? Вакви сакам да земам за зимово шо идеНосам Superstar 2.0 (4500):
^Само 85$ (3825). *
...
*Кај нас би биле 3500/4000 првите, вторите 5000+ гарант!
И јас се согласувам дека фенси шменси брендовите се ко опинци, барем според мојот вкус Такви некои беа, не знам, катастрофа жива, ни кожа не беа, материјал, нешто ко Nike Running ама класа под нив.Фроси, да не биле од некој фенси-шменси бренд. На пример BOSS патики чинат толку пари и повеќе, зависи од моделот, мада мене лично повеќе ми личат на опинци.
Додека од друга страна во MegaSport имаш Reebok Wave (најнова иновација на Reebok, ако ги споредиш со БОСС-от Рибокот се спејс шатл за овие првите) за 6 илјади.
И јас ги барам. Ептен ми се допаѓаат а и таман ќе се за зимоска. Исто и првите шо ги објавив би можел да ги купам за напролет ... Ама дали ги има некаде неам појма (во Македонија).Како овие има ли кај нас и колку пари се ? Вакви сакам да земам за зимово шо иде
не си ги ни купил 150 слики имаш стаено, што ќе биде после...Во скора иднина планирам вакви
blabla
Е добро де не се 100 модела, 3 се.не си ги ни купил 150 слики имаш стаено, што ќе биде после...