- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.530
- Поени од реакции
- 29.060
Едно прашање, видео снимки од утакмици стари 10 години од Архива на МТВ да ги побарам би ми ги дале ?
На плоштад, кај што се наоѓала куќата на Мајка Тереза има една тезга продаваат сувенири, има и кошаркарски дресови од репрезентација.Дресови од Македонската кошаркарска репрезентација.
МТВ Елекроника или Логинг.Ваков кабел во Скопје ?
Во Унипрес можат да ти го изработат, прават какви ти душа сака знамињаКај можам да најдам знаме од Етиопија?
Се наоѓа во уличката до Универзална сала. Малку е затскриено, ама ќе го најдеш на некои 20-30 метри од Партизански одреди е. Цена... не знам, за на работа ни правеа знамиња, ама потпишував приемница, фактурата други колеги ја спроведоа.Каде се наоѓа и колку би ме чинело едно 2 на 3 метра?
Lotus Lounge Chair мислам дека само тие прават вакви работи во Македонија, ама ваков мотив немам видено. Како и да е, пиши им мејл, можеби ќе ти излезат во пресрет.Мислам дека овој форум може да ми биде од помош, па со таа цел и станав член. А мојот проблем е каде можат да се најдат вреќи за релаксирање но со мотив како на сликава
Ете Тончие ти кажа каде се наоѓа, а тоа зависи колку боја и платно ќе отиде, а бидејќи е големо нема многу евтино да ти бидеКаде се наоѓа и колку би ме чинело едно 2 на 3 метра?
пробај по попознативе цвеќари, на пример Розе во Веро 2Ќе може некој да ми каже некоја добра цвекарница каде што вршат достава на цвеќиња до дома? На пример да нарачам букет цвеќе да го однесат на дадена адреса.