Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лол, сме изгубиле 2-3. Јас не ја ни гледав утакмицата, затоа што не е ни битна, само голот на Силвинјо го видов на момент, ѕверски беше.

Иначе со душа чекам сабота. Да си кажам искрено Рамос ме плаши, али нашите момци се спремни и мотивирани така да не верувам да имаме проблеми.
Не се плаши од вампирот бе!Ко ке му дое гвардиола ке мисли Блејд го видел:icon_lol:

Vo sabota ke ima davenje na real ke si otidat so navednati glavi osekam edvaj cekam da dojde toa derbi.

Не ја гледав цела утакмица ама од тоа што видов и тоа што ми кажуваат Бојан изиграл многу лошо. Скоро како да го немало на терен.

Искрено почнувам да губам надеж во него. Има добар дриблинг и добар шут за негова возраст ама сериозно заостанува во физичката сила во споредба со неговите врсници (Пато, Балотели...).

Ако не преземе нешто тоа ќе му ја уништи кариерата.

И Меси беше таков... па види го сега... нема да го остават така биди сигурен во тоа.
@Viktoranius нема зошто да те плаши Рамос... од 8 посети на Кампот има само една победа. Доста му е.:helou:

nema vrska so izgubivme so 2 tim taka ke bide bese obezbedeno 1mesto vo grupata pa taka da gvardiola dade sansa na mladite igraci.se spremame za el klasiko????
ajde petarda neka pukne.pozzz

Добредојде во Фан клубот...

Инаку Иниеста тренирал со групата... можно е да се врати за 2-3 недели:)

Нема, тоа се знаеше уште одамна... јас се надевав дека ќе одигра барем 15 минути против Виљареал, али мислам дека и тоа нема да се случи.

И Меси беше таков... па види го сега... нема да го остават така биди сигурен во тоа.
@Viktoranius нема зошто да те плаши Рамос... од 8 посети на Кампот има само една победа. Доста му е.:helou:

Меси никогаш не беше толку слаб.

Доволно е едне одбранбен играч да биде задолжен за Бојан и толку од Боки, нема да го видиме таа утакмица.

Меси секогаш можел да се загради и да му избега на првиот човек што го чува.

За вториот дел од постот......

Ме плаши Рамос поради повеќе причини

Прво нема што да изгуби. Може да експериментира и да успее. Ако не успее пак ќе биде Шустер крив.

Второ, Може да игра со 11 играчи позади топка и да извлече нерешено. Така Реал ќе добијат морална победа поради повредените играчи што ќе им даде многу мотив за втората полусезона.

Ако изгубат нема што да бараат трофеи во Шпанија оваа година. Нека се свртат накај лига на шампиони и нека се молат да не се сретнеме и таму.

Не верувам дека ќе игра бункер Рамос, мада ништо не се знае... сепак само 2 дена е на клупата на Мадрид и незнаеме како ќе се постави за натпреварот. Од друга страна Пеп, во негов стил нема да го најави составот до денот на натпреварот ( по обичај саат време пред почетокот на средбата), така ќе ја држи неизвеснотса до самиот почеток. Како секогаш ќе бара максимална концентрација од страна на играчите. Според мене идеалниот состав би бил:

------------------Валдез--------------------
-Дани Алвес---Пујол-----Маркез----Абидал-
--------Чави---------Туре--------Кеита-----
--------Меси---------Ето---------Анри------

Ако ја преземеме иницијативата и почнеме да ја играме нашата игра од почеток, натаму се знае.:pipi:

Поздрав до тебе:

There is one team the whole of Europe wants to avoid,
which is Barcelona.

Nicolas Burdisso, Inter Milan player

Меси никогаш не беше толку слаб.

Доволно е едне одбранбен играч да биде задолжен за Бојан и толку од Боки, нема да го видиме таа утакмица.

Меси секогаш можел да се загради и да му избега на првиот човек што го чува.

За вториот дел од постот......

Ме плаши Рамос поради повеќе причини

Прво нема што да изгуби. Може да експериментира и да успее. Ако не успее пак ќе биде Шустер крив.

Второ, Може да игра со 11 играчи позади топка и да извлече нерешено. Така Реал ќе добијат морална победа поради повредените играчи што ќе им даде многу мотив за втората полусезона.

Ако изгубат нема што да бараат трофеи во Шпанија оваа година. Нека се свртат накај лига на шампиони и нека се молат да не се сретнеме и таму.
За Меси донекаде си во право....Ти текнува дека кога он имаше 18 години немаше(за лани зборам)речиси првотимски статус!А и + тогаш Зублињо беше главен играч на Барса,да ти може ке си речеш па и сега Меси е главен играч,ама не е исто сега пошо тогаш се преку Зублињо одеше!Е,сегааааааа викаш дека Боки незнае да се загради,а?Да во право си дека Меси знаеше да се загради,но не вака како сега,значи зборот ми беше со тек на време се ке си дојде на свое место!

Одиме понатаму за Хуанде Рамос...
Мислиш дека првата утакмица ја игра добро со Бате Борисов и дека истото може и против Барса епа се лажеш брат!:nesvest:

Против Зенит играт... али воопшто не ме загрижува... една утакмица не покажува ништо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom