Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
m in full: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott,Gervinho, Van Persie.

Substitutes: Fabianski, Jenkinson, Andre Santos, Frimpong, Benayoun, Arshavin, Park

Составот за денес

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ебате судијата слепец, чиста рака на Рафаел.....Очекувам судијава да врати со една ваква лоша одлука во наша корист....Срамота и линиски све у пет.....Имавме шанси, штета што не поведовме на 100 % шанса на Жервињо.....Најслаб Ремзи, дечково дава добри пасови али дава и ептен лоши ,што може да не чинат голче....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ремзи со секој натпревар само покажува дека местото не му е во првиот тим на Арсенал... Ако не почне да се подобрува нема ни да припари до прв тим у брзо време... Дијаби за него е Меси

Член од
8 јануари 2010
Мислења
58
Поени од реакции
18
Рамзи дефинитивно најслаб, нема креативност во играта и ги кочи сите акции

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Мора сега под итно да го вади Ремзи ако сака да победиме :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Средината не можат да сврзат пас со нападот, премногу грешки. Ремзи оддамна забушава, ама што е тука е.
Бејл многу брз од таа страна многу тепко да го запреме.
Да се надеваме дека нема да не изебат у второто.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Лелееееееееееее Ремзи гол...хахахаха :)

D

D_NazGUL

Гостин
Крај на мечот. Тотнем - Арсенал 2:1
Прес конференција А.В.:
„Многу научивме од оваа утакмица и мислам дека следниот пат ќе бидеме подобри. Малку теренот беше на криво па ни бегаше топката ама тоа е. Сеуште имаме шанси за титулата и тоа за сите четири. Имаме квалитетен тим и играчи и сите се позитивни и расположени. Уште 15 години размислувам вака успешно да го водам тимот, да. На крајот од краиштата и 13-то место не е така лошо.“

Венгереееее алеалееееееее, само напред!!!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Заслужено си изгубивме,со ваква игра господ нека ни е напомош

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Крај на мечот. Тотнем - Арсенал 2:1
Прес конференција А.В.:
„Многу научивме од оваа утакмица и мислам дека следниот пат ќе бидеме подобри. Малку теренот беше на криво па ни бегаше топката ама тоа е. Сеуште имаме шанси за титулата и тоа за сите четири. Имаме квалитетен тим и играчи и сите се позитивни и расположени. Уште 15 години размислувам вака успешно да го водам тимот, да. На крајот од краиштата и 13-то место не е така лошо.“

Венгереееее алеалееееееее, само напред!!!
Што да прави човекот кога играчите му се повредуваат ко од шала......
Златен Ебуе, еве го Сања се повреди, ако играме со Џенкинсон ќе има смеење....
Искрено натпреваров требаше да го добиеме, почеток на второ како ги сегнавме, уште не ми е јасно како не им поведовме.....Браво за Сонг, дечкото имаше само еден кикс у прво полувреме, одлична асистенција и голче на трубата Ремзи......
Абе чиста среќа еден супер шот им се погоди, еден гол што требаше да се суди рака, тоа е......Гибс исто деенс беше одличен.....
Шчезни исто одличен, вториот гол малце маркиран беше, а и супер шот беше.....
Ме фати смеа кога ја видов клупата, ако добро приметив немавме ниедна замена ако се повредеше некој од централниве дефанзивци.....
Ах бе Жервињо да ти ибам ноџето што не ја даде таа 100 % чистата шанса......

Kajgana Shop

На врв Bottom