[Serie A] Јувентус - Милан 2:0

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ке биде победник во големото дерби?

• Јувентус

Гласови: 60 52,6%
  • Милан

Гласови: 48 42,1%
  • Нерешено

Гласови: 6 5,3%

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Море нискоинтелегентен еден ти спомна како интер го јадеше од милан и Јувентус до 2006 што не е точно бидејќи јас памтам барем 5 победи против Јувентус до 2006 година па јас ти поставив смајли.... и што има врска денешниот натпревар??
--- надополнето: Oct 1, 2011 9:05 PM ---

значи колкав идиот си не ми се верува...

Последниве 10 години вкупно со се купови и други срања дали 5 победи има Интер против Јуве .. А во Торино 10 години не сте не победиле ...

А што .!. коментирате за интер кога темава е за Јуве-Милан?

Милан! #hope Иако ни фалат неколку клучни играчи од ланската сезона(Абате, Робињо, Пато, па и Гатузо...)...

Уште еднаш, да не бев јас, немаше да има тема :)

Колку убаво звучи ова, да не бев јас, а? :pos:

Браво еј идол си ми не знаеш ... Ај иди издркај го сеа ...

ОН ТОПИК : Интераши ако имате нешто паметно да пишете на темава која гласи дерби дуел ЈУВЕ-МИЛАН тогаш пишете, ако не шо се мешате?

Реално е нерешено да заврши, Јуве се спрема за мечов недела дена :))))

Браво еј идол си ми не знаеш ... Ај иди издркај го сеа ...

ОН ТОПИК : Интераши ако имате нешто паметно да пишете на темава која гласи дерби дуел ЈУВЕ-МИЛАН тогаш пишете, ако не шо се мешате?
Друже, не гледам зошто нервозата. За натпреварот и коментирав, дека не ми е битен резултатот. За разлика од вас кога ќе играте едните со Интер, се здружувате во навивањето, ние фановите на Интер, не ни чуе дали ќе тепа Милан или Јуве.

како и да е, мислењето ми е он-топик и не знам зошто се закачате одма. Што сум барал на темата: интересно ми е да ве читам. Треба дозвола да побарам од Марли или Сашенко? (дека ќе ми дадат ако треба :pos:)

Е така. Без нервози :smir:

Друже, не гледам зошто нервозата. За натпреварот и коментирав, дека не ми е битен резултатот. За разлика од вас кога ќе играте едните со Интер, се здружувате во навивањето, ние фановите на Интер, не ни чуе дали ќе тепа Милан или Јуве.

како и да е, мислењето ми е он-топик и не знам зошто се закачате одма. Што сум барал на темата: интересно ми е да ве читам. Треба дозвола да побарам од Марли или Сашенко? (дека ќе ми дадат ако треба :pos:)

Е така. Без нервози :smir:

За болдот не се согласувам со тебе...
Лично мене резултатот кога играат Интер-Јувентус не ме интересира многу многу.Утакмиците секогаш сум ги гледал како неутралец кој победи победи ...

Не знам дали некој тука ја стави веста али за утре Пирло е спремен
--- надополнето: Oct 1, 2011 10:14 PM ---
Ова се пријавените играчи на Јуве за утрешниот натпревар ... Нека постира некој за Милан ...

^ Еве ги повиканите за Милан
Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi.

Се надевам Естигарибиа ќе добие шанса утре барем едно 30 минути.Повеќе би сакал он да игра отколку Елиа.
Иначе Очекувам победа утре(навивачки се разбира) и конечно да видиме добра игра од Јуве ... Подобриот нека победи ;)

Ако игра Бонера ги плескаме:) а слушам и Абате не бил способен за игра,носот има улога во ова:pos:
--- надополнето: Oct 1, 2011 11:58 PM ---
Ако игра Бонера ги плескаме:) а слушам и Абате не бил способен за игра,носот има улога во ова:pos:

Јувентууууууууууууууууууууссссссссссссссссссссссссссссссссссссс:love::love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom