Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.027
- Поени од реакции
- 61.944
А „ај донт кеар“?Ставена е и опцијата '' Нерешено ''.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А „ај донт кеар“?Ставена е и опцијата '' Нерешено ''.
Тогаш оти влагаш на тема што не те интересира?А „ај донт кеар“?
Уште еднаш, да не бев јас, немаше да има темаТогаш оти влагаш на тема што не те интересира?
Море нискоинтелегентен еден ти спомна како интер го јадеше од милан и Јувентус до 2006 што не е точно бидејќи јас памтам барем 5 победи против Јувентус до 2006 година па јас ти поставив смајли.... и што има врска денешниот натпревар??
--- надополнето: Oct 1, 2011 9:05 PM ---
значи колкав идиот си не ми се верува...
Уште еднаш, да не бев јас, немаше да има тема
Колку убаво звучи ова, да не бев јас, а?![]()
Друже, не гледам зошто нервозата. За натпреварот и коментирав, дека не ми е битен резултатот. За разлика од вас кога ќе играте едните со Интер, се здружувате во навивањето, ние фановите на Интер, не ни чуе дали ќе тепа Милан или Јуве.Браво еј идол си ми не знаеш ... Ај иди издркај го сеа ...
ОН ТОПИК : Интераши ако имате нешто паметно да пишете на темава која гласи дерби дуел ЈУВЕ-МИЛАН тогаш пишете, ако не шо се мешате?
Друже, не гледам зошто нервозата. За натпреварот и коментирав, дека не ми е битен резултатот. За разлика од вас кога ќе играте едните со Интер, се здружувате во навивањето, ние фановите на Интер, не ни чуе дали ќе тепа Милан или Јуве.
како и да е, мислењето ми е он-топик и не знам зошто се закачате одма. Што сум барал на темата: интересно ми е да ве читам. Треба дозвола да побарам од Марли или Сашенко? (дека ќе ми дадат ако треба)
Е така. Без нервози :smir: