Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Колку е сипматичнооо коа некој го пцуе Интер без веза... Доказ дека се многу радосни кога НАЈЈАКИТЕ ,очигледно , неправедно губат ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не е проблем бар од мене, нема да се нервирам, вакви утакмици во Италија само Мурињо може да ги издржи. Ова беше за губење, немаше фудбал денес. Немам што да им забележам ни на Раниери ни на играчите.

Освен на Нагасаки... па Бране некоја минута подоцна уште вика: „Многу е брз“ :pos:
Ако е брз Бране НЕКА ТРЧА нека не ми се заградува како Занети... страшна работа...
Влезе Нагасаки на тој твојот список на хејт или сакаш уште убедувања? :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Влезе Нагасаки на тој твојот список на хејт или сакаш уште убедувања? :)
Колку пати да пишам дека не е за Интер за да ме примите во клубот со Јонзе :)

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Интер ќе светка на челооо кога ке биде време ... А сите другиии можат да им ги чистат копачките после секој натпревар ... !!

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Откако освоиме типлете,судиите маме ни ебаваат :mad:

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
forza napoli!!!!!! se dokaza deka inter ovaa godina nema tim za titula...ali zatoa napoli ke gazi sve..pozdrav;)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Ништо чудно ако и во тек на неделава играчите наши испаднат казнети со неиграње на неколку натпревари.

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Ајде бре момци без нервоза нека се порадуваат педериве после толку години ... Уше децении ќе си чекаат за вакво нешто .. Се надевам добро ќе го почестат волшебниот судија ... !!!

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Таљавенто испадна златен за овој гадов, не ми се верува каква утакмица успеа да утепа. Значи судииве во Серија А се катастрофа тешка. Зар помошникот не виде дека беше 2 метра надвор од 16 ?!?! Па за кој цеф е ставен таму бре?!?

Неможам , едноставно неможам да поверувам дека вака изгубивме, Наполи не се виде се додека не го извадија Оби... првиот старт беше за жолт но пројде , вториот немаше ни ф од фаул ама жолт картон. АЛООО БЕ!!!

Жал ми е за Серија А , денес беше Интер , утре некој друг ке го јаде.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Спасо, изгуби се од темава, јасно е зашто се радуваш на ова, последниве две години анусот ко булка ти го отворија, тоа што се дешаваше во Мај 2010 вечно ќе те прогонува, научи се да се носиш со тоа ...

Е сега за натпреваров, вишата сила Роки нема да ја коментирам веќе, се е кажано џабе ќе се повторуваме, ќе се осврнам на она што зависеше од Интер.
Прво, Алварез го форсираа крилно, по автоматизам му се десеткува потенцијалот и Интер губат многу во нападот со тоа, не беа нешто посебно и до првиот гол на Наполи а за потоа беа јад и беда.
Да, имаа играч помалку али начинот на кој '' се обидоа '' да израмнат и да намалат подоцна резултат беше ужасен. Камбијасо мораше да искочи, како со играч помалку и убер спор Камби и Алварез ко крило планираше Раниери израмнување ?! Како со вадењето на Форлан за Зарате и ставањето на Деки на место на Алварез ќе влијаеше позитивно за тимов ? Status quo е работава, Раниери е задоволен со минимален пораз, зашто Интер така се однесуваа ...

Кажете што сакате, тоа заслужува критика иако ова беше подарок од Роки за Мацари ( роденден му е ) и Наполи едноставно си го искористија тоа најдобро што можат.

Овој пораз грдо ќе влијае врз тимов, тешко дека ќе успеат од овие говна да излезат, сезонава е више со една нога отидена у три лепе.

Kajgana Shop

На врв Bottom