Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Со каков тим ?
Е што оти Сити има ТАКОВ тим се ке освои? хаха незнам и дали ке се пласираат во нок аут во ЛШ.
Тимот е ништо без тактика и уиграеност и тимски дух. Џабе ти е ако имаш ТАКОВ тим а го немаш најбитното.
Имаш 11 играчи на теренот кои треба да работат како ЕДНО, а не распиштољ банда.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Волвси денес ги оштетија многу...чист пенал не им досудија а и во 90та гол им поништија...ццц ти ебам судиите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
од 50 милионска нација да не можеш да најдеш дваесетина нормални судии е срамота.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
хахаха а јас само на Волвс паднав за 3 400 ...

Инаку НИКОЈ немозе да го успори квалитетот на фергусон! манчестер без него ке биде ногу подолу! ни одблиску нема да биде тој тим! но тоа е тоа тој е тука и ке мора да го победиш прво Ферги па потоа тимот на мачестер!

Инаку имаат доста млад тим кој е крајно мотивиран и супер подготвен! зборот ми беше како овие млади ке се носат со тие 2 утакмици неделно а се тоа ке бидат натпревари од СУПЕР големо значање и супер тешки натпревари.
Ке оставиме времето да показе!

Сити ни одблиску немозе да биде споредуван со Јунајтед па би рекој немозе да се споредува ни со Челси па и Ливерпоол! се додека во тимот немаш тимски дух немаш ништо!

НО СЕПАК ПАРИТЕ ГО ВРТАТ СВЕТОТ!!!!

А

Анноун

Гостин
од 50 милионска нација да не можеш да најдеш дваесетина нормални судии е срамота.
пуштам прееска стрим од лестер-дерби , шо да видам , судија Хауард Веб :pos:. Така така , мора да се воведе малце ред.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
пуштам прееска стрим од лестер-дерби , шо да видам , судија Хауард Веб :pos:. Така така , мора да се воведе малце ред.
Ништо чудно, и Дин судеше лани првите 3 месеци во чемпионшип поради слаби резултати од арбитражата. Само ко да не им делуваат казните, така ми изгледа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од сево ова најмногу ме интересира зошто си сакал да ја гледаш Лестер-Дерби? :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Со каков тим ?
Е што оти Сити има ТАКОВ тим се ке освои? хаха незнам и дали ке се пласираат во нок аут во ЛШ.
Тимот е ништо без тактика и уиграеност и тимски дух. Џабе ти е ако имаш ТАКОВ тим а го немаш најбитното.
Имаш 11 играчи на теренот кои треба да работат како ЕДНО, а не распиштољ банда.
Среќа што на газдиве на Сити не им текнува ова, со асален тренер ќе ораат.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Среќа што на газдиве на Сити не им текнува ова, со асален тренер ќе ораат.
Ја ова го зборам уште од пред една година, среќа што е манчини трењер да земат некој друг квалитетен има да праат партали...

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Како си знам јас дека Евертон ќе го изеде немиен хехеххее .. Се знае кој е главен на Мерсисајд.

S

Stivie G

Гостин
Следно коло Ливерпул ке ИЗГУБИ од Јунајтед, а Сити вака не игра во ЛШ зошто толку им е капацитетот :D
од кај знаеш бре ти дека ке изгубиме? Можеби Хаурад Веб ви јави дека тој ке суди и така лесно ќе си добиете 3 бодови или сега некој нов судија поткупи вашиот Ферги а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom