Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и од мене еде тип:

Сандерленд-ВБА 1, 2-3 гола :)

Зошто вака голем коеф. за Партизан?Ова куп е нешто или им фалат играчи?

3-то место е Војводина во лигата, 3 бода помалце од Црвена Ѕвезда и Партизан (првиот и вториот) не се баш слаби ..
+ ко што знам Партизан 2 утакмици веќе губи по ред на гостински терен, ваа ќе ја тепаат :)

Колку комбинации, и колку уплати?

Уплатено е за 300, максимална е 3272 денари.. али колку толку барем посигурно е вака.. инаку се на една паѓав фикс ..

Кој игра онлајн нека клава на:
Leyton - Preston 2 @ 2.10
Kettering - Kidderminster 2 @ 2.15

90% сум сигурен !!!

А за вечер:

Inter - Napoli 1 @ 2.10

Кој игра онлајн нека клава на:
Leyton - Preston 2 @ 2.10
Kettering - Kidderminster 2 @ 2.15

90% сум сигурен !!!

А за вечер:

Inter - Napoli 1 @ 2.10
Забораваш дека на стумичанецот му тргнува против поранешните тимови :)

Kettering - Kidderminster 2 @2,10

-Proslog vikenda posle meca sa Hejsom koji su izgubili 5-3 kao domacini u timu je izbila tuca u kojoj su glavnu rec vodile zvezde tima Nigerijac Mozes Asikodi i Zan Klod Marna .Ta tuca je izazvala totalni raskol u ekipi pa je predsednik tima bio prinudjen da cak 11 igraca stavi na transfer listu od cega cak 7 bez ikakvog obestecenja.I sta onda ocekivati od jedne takve ekipe u narednom mecu nego poraz.

Ова го начекав на нет. Се мислам дали да ја изиграм оти се што ставам од пониските англиски лиги ништо не испаѓа.

Не ја изиграв. FT 0:1

Серкл Бриж гг&3плус 1.85

Ке ја ставам Јувентус за многу пари ,чисто онака навивачки ,и да паднам не ми е жал имам многу пари добиено изминатиот период .
Ако е паднат коефициентот да знаете дека јас го спуштив не дека уплакал пола македонија за 1 .

Ке ја ставам Јувентус за многу пари ,чисто онака навивачки ,и да паднам не ми е жал имам многу пари добиено изминатиот период .
Ако е паднат коефициентот да знаете дека јас го спуштив не дека уплакал пола македонија за 1 .

Клај го ливчето после да го видиме.. да видиме дали си толку силен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom