Во ЕтиопијаКај можам да најдам знаме од Етиопија?
Во ЕтиопијаКај можам да најдам знаме од Етиопија?
Да не ти нуделе лед од 1W a можеби и 3W за таа цена.дечки ајде едно прашање и консултација со вас... ми требаат бели лед диоди. денеска барав низ центаров каде има некоја продавница што продаваат електрика/електроника и ме упатија во беверли во една продавница за електорника логин - прашав таму и цената ме збуни тотално. една лед диода е ненормални 65 денара а порано знам во електроника Е и П сум ги земал истите по 5 или 6 денара еде и по 10 максумум да е..
муабетот ми е - ценава е реална 65 денара за обична бела лед диода или имаат грешка они?
друго.. каде можам да најдам низ скопјево да продаваат лед диоди вакви бели?
се работи за ваква лед диода
Блашко или Бошко електроникс во Ѓорче на стара 5ка карши дома мебел му доаѓа тоа одма 10или 15 денари се у разни боидечки ајде едно прашање и консултација со вас... ми требаат бели лед диоди. денеска барав низ центаров каде има некоја продавница што продаваат електрика/електроника и ме упатија во беверли во една продавница за електорника логин - прашав таму и цената ме збуни тотално. една лед диода е ненормални 65 денара а порано знам во електроника Е и П сум ги земал истите по 5 или 6 денара еде и по 10 максумум да е..
муабетот ми е - ценава е реална 65 денара за обична бела лед диода или имаат грешка они?
друго.. каде можам да најдам низ скопјево да продаваат лед диоди вакви бели?
се работи за ваква лед диода
Да не знаеш цена за Power Led диоди ако имаат? И тел од дуќанов имаш?Блашко или Бошко електроникс во Ѓорче на стара 5ка карши дома мебел му доаѓа тоа одма 10или 15 денари се у разни бои
Епа кога идеш со 23ка од аеродром кон маџари на првата станица после пругата се симнуваш и идеш меѓу згради.Кај се наоѓа игралиште во маџари за мал фудбал, моментално има некој турнир со многу екипи, неколку недели се игра па да го најдем . Хелп ако може зш од 7 играат другарите .
И ми рекоа 23ка поминувала крај него.
мемориален турнир во мал футбал сокол?Кај се наоѓа игралиште во маџари за мал фудбал, моментално има некој турнир со многу екипи, неколку недели се игра па да го најдем . Хелп ако може зш од 7 играат другарите .
И ми рекоа 23ка поминувала крај него.
Сокол е во Карпош. Овој е во Триангла (или како што повеќето го знаат тоа место како дел од Маџари).мемориален турнир во мал футбал сокол?
ФАЛА Тончи, ова и повеќе од детално објаснување еЕпа кога идеш со 23ка од аеродром кон маџари на првата станица после пругата се симнуваш и идеш меѓу згради.
Почекај малку ќе направам мапа во google earth.
Сега за сега еве ти Fan Page на FB.
Верувам дека фино се објаснети најбитните работи. Она со зелената линија е патот до игралиштетот меѓу згради
Ау незнам.. ако најдам број ке ти пишамДа не знаеш цена за Power Led диоди ако имаат? И тел од дуќанов имаш?
На план сум да направам нешто вакво.
http://www.youtube.com/watch?v=4qYZahe2s5o
Ависта, и јас и другар имаме зимано од таму.Мојата е копија од Фендер Стратокастер.Марката е Мастерворк, веќе цела година ми е, само по моја грешка скинав жица еднаш.Електрична гитара со основната потребна опрема..
Најефтина варијанта каде може да се најде?
Ако знае некој каде во Струмица ако не може и во Скопје...