Фан Клуб: Арсенал

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Ремзи две грешки направи со ГОЛ-пасовите кои на други натпревари скапо би ве чинеле

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Росицки, Аршавин и Ремзи дрва неделкани, Сања слаб натпревар, Фримпонг дефанзивно добар ама контрола на топка и пасинг му се катастрофални, Артета солиден Сантош одличен, Мертесакер одличен, Сонг МОТМ за мене, Чемберлејн супер изигра само слабо покрива у одбрана.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Росицки, Аршавин и Ремзи дрва неделкани, Сања слаб натпревар, Фримпонг дефанзивно добар ама контрола на топка и пасинг му се катастрофални, Артета солиден Сантош одличен, Мертесакер одличен, Сонг МОТМ за мене, Чемберлејн супер изигра само слабо покрива у одбрана.
Реално и волкот слабо покрива во одбрана по таа страна можеби и затоа Сања беше доста изложен. Горе доле се сложувам со напишаното.
Артета ми изгледа се одобар најверојатно периодод за адаптирање брзо ќе го надмине се посигурен е и браво за голот што го спаси...

И нареден капитен Шчежни....

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нека ни е честита победата па нека ни се множат....Имавме мнооооогу шанси но за жал не ги искористивме....На крај дури можеше и со бодче да завршиме.....Аршавин дефинитивно следна сезона мора да се продаде, ако воопшто некој сака да го купи, сигурно накај Русија ќе иде.Дечково едноставно нема веќе што да понуди на клубот, ептен е слаб, се труди но ништо, не е ни 20 % од оној стариот Аршавин.....
Сонг мајсторот да не го урочиме само да го служи здравје, уште една маестрална партија.....
Ајде сега идеме да спечеме некое пиле за викеднов.....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Нека му е чеситит роденденот на Пер.

А нека му е живо и здраво детето на наш Џеки,па да стане подобар и од него..:))
пс:Џеки на 37 ,син му на 18 у прв состав на Арсенал заедно ? :vozbud:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ајде нека е живо и здраво и нека биде цел на татко му :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нека му е чеситит роденденот на Пер.

А нека му е живо и здраво детето на наш Џеки,па да стане подобар и од него..:))
пс:Џеки на 37 ,син му на 18 у прв состав на Арсенал заедно ? :vozbud:
Машала голем да расте и ко тато да стане......

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Косиелни не е фит за недела.Скилачи тренира,но не е спремен за настап.Вермален аут уште еден месец.Бенајун тренира.За Тео и Жервињо ќе се одлучува утре или недела(ми мирса оти нема да играат ). Сонг најверојатно пак ќе игра во одбрана.
Тоа е инфото на кратко од денес.
--- надополнето: Sep 30, 2011 12:22 PM ---
Wenger: "15 years on it is the same for me. I try to do well. I had a vision, yes. I still have one. To make this Club the best.":cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom