Battlefield 3

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Ми се свиѓа како изглеа и ми се свиѓа шо приоритет им е на PC да ја напраат добро, за разлика од COD.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Излезе бетата, одлично ја тера на ultra со 2xAA, ќе сликнам уште нешто ако начекам caspian border сервер.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Само да ти кажам дека Metro, изгледа бедно и е генерално смешна во спроедба со Caspian Border од поглед на визуелен аспект како и од гемплеј.... користи многу намалени тектстури и слично.... најверојатно и ултра сетингот не работи на оваа стаза, (пробај после менување на сетингот да ја рестартираш играта) да видиш дали ќе смени нешто ова не ми изгледа на ултра во никој случај, ако разбрав добро, твои се сликиве така?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Само да ти кажам дека Metro, изгледа бедно и е генерално смешна во спроедба со Caspian Border од поглед на визуелен аспект како и од гемплеј.... користи многу намалени тектстури и слично.... најверојатно и ултра сетингот не работи на оваа стаза, (пробај после менување на сетингот да ја рестартираш играта) да видиш дали ќе смени нешто ова не ми изгледа на ултра во никој случај, ако разбрав добро, твои се сликиве така?
Да мои се сликите, Metro стварно изгледа бедно, не можам да најдам caspian border сервер да видам како ќе изгледа.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Eве зашто CaspianBorder/BF3 е најпосакуваната игра во моментов, it doesen't get any better then this, thats for sure! можеби едно од најдобрите видеа - мини ривјуа на BF3 beta до сега.

Gameplay= awesome
Graphics = awesome

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дајте линкче некое за бетава, од Origins не работи?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Mac пробај пак, исклучи Origins и уклучи го пак, ако треба и рестартирај пц, кај мене така проработе. Origins е багнат бидејќи мислам дека сеуште е во бета фаза, а и којзнае колку илјданици луѓе ја симињаат бетата во моментов.

BTW ја симињам во моментов, уште некои 20 мин очекувам дека ќе се симне. Штом ќе ја пробам ќе постирам впечатоци. :)

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Тапаааа, нема повеќе Caspian Border сервери а metro мапава е ептен глупа...

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Mac пробај пак, исклучи Origins и уклучи го пак, ако треба и рестартирај пц, кај мене така проработе. Origins е багнат бидејќи мислам дека сеуште е во бета фаза, а и којзнае колку илјданици луѓе ја симињаат бетата во моментов.

BTW ја симињам во моментов, уште некои 20 мин очекувам дека ќе се симне. Штом ќе ја пробам ќе постирам впечатоци. :)
Не бе нејќе и по рестарт, сеа па ми вика дека не ми е тачен пасвордот/мејлот.Шо кур мораа да го мењаат EADM.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Метро e направена за COD играчите т.е. да се привлечат, таков стил на мапа е....воопшто не се работи за BF3 мапа, немој да ја цените цела игра(и тоа beta) по една мапа ќе направите голема грешка :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Не бе нејќе и по рестарт, сеа па ми вика дека не ми е тачен пасвордот/мејлот.Шо кур мораа да го мењаат EADM.
Да и мене ми викаше така на стариот акаунт од EA, па морав да правам нов, немав трпение :D

Kajgana Shop

На врв Bottom