Да мои се сликите, Metro стварно изгледа бедно, не можам да најдам caspian border сервер да видам како ќе изгледа.Само да ти кажам дека Metro, изгледа бедно и е генерално смешна во спроедба со Caspian Border од поглед на визуелен аспект како и од гемплеј.... користи многу намалени тектстури и слично.... најверојатно и ултра сетингот не работи на оваа стаза, (пробај после менување на сетингот да ја рестартираш играта) да видиш дали ќе смени нешто ова не ми изгледа на ултра во никој случај, ако разбрав добро, твои се сликиве така?
Не бе нејќе и по рестарт, сеа па ми вика дека не ми е тачен пасвордот/мејлот.Шо кур мораа да го мењаат EADM.Mac пробај пак, исклучи Origins и уклучи го пак, ако треба и рестартирај пц, кај мене така проработе. Origins е багнат бидејќи мислам дека сеуште е во бета фаза, а и којзнае колку илјданици луѓе ја симињаат бетата во моментов.
BTW ја симињам во моментов, уште некои 20 мин очекувам дека ќе се симне. Штом ќе ја пробам ќе постирам впечатоци.![]()
Да и мене ми викаше така на стариот акаунт од EA, па морав да правам нов, немав трпениеНе бе нејќе и по рестарт, сеа па ми вика дека не ми е тачен пасвордот/мејлот.Шо кур мораа да го мењаат EADM.
ама иам игри на овој... ај.Да и мене ми викаше така на стариот акаунт од EA, па морав да правам нов, немав трпение![]()
Оди на quick match ќе ти најде одма.Сите сервери се преполни![]()