Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.583
Филип Петров одново им дал гол на Кавадарчани, и воедно единствен денеска. Пет гола им бапна во овој двомеч:pos:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Филип Петров одново им дал гол на Кавадарчани, и воедно единствен денеска. Пет гола им бапна во овој двомеч:pos:
Па тој кутриот ако не им дае гол на Тиквеш, нема на кој друг :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.332
Поени од реакции
5.326
Имало инцидент во Кавадарци дали е вистина ?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Потапа утакмица у животот не сум гледал. Кај нас сите црепови,кај вас Али и број 13 беа црепови колку 2 наши екипи,голот го дадовте по 1 грешка на одбраната,некој нафрли и Петров даде гол со глава. После тоа имаше Вардар уште 2 шанси,у едната голманот одбрани,а у другата Грозданоски а погоди пречката. За инцидентот неам појма,како заврши утакмицата одма си заминав :D Комити 35 души,ама повише на заебанција си тераа,Лозари околу 50 души,цела утакмица навиваа. Тоа е тоа,па се гледаме у сабота :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Потапа утакмица у животот не сум гледал. Кај нас сите црепови,кај вас Али и број 13 беа црепови колку 2 наши екипи,голот го дадовте по 1 грешка на одбраната,некој нафрли и Петров даде гол со глава. После тоа имаше Вардар уште 2 шанси,у едната голманот одбрани,а у другата Грозданоски а погоди пречката. За инцидентот неам појма,како заврши утакмицата одма си заминав :D Комити 35 души,ама повише на заебанција си тераа,Лозари околу 50 души,цела утакмица навиваа. Тоа е тоа,па се гледаме у сабота :)
Donesi u sabota doamsno vince slusas!!! :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.583
Не ми е јасно само зошто при водство од 6-1 од првиот меч, Илчо морал да игра со Гроздановски, со Петров а сигурно и остала багра играле...
И така беше се готово, а не очекува еден од главните мечеви за титулата за некој ден...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.022
Кога утрчаа у теренот неколкумина и од неутрална се фрлија неколку камења на терен, па полиција интервираше непотребно и употреби прекумерна сила врз Комити што беше апсолутно непотребно. Цел натпревар си беше фер и коректен без ниту една провокација од двете страни а таа слика се расипа на крај кога утрчаа во теренот и се случи што се случи. Грешка беше тоа што полицијата проба да ги изнесе низ терен навивачите а беа премалку за да ги обезбедат да не се случи испад како овој.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Не ми е јасно само зошто при водство од 6-1 од првиот меч, Илчо морал да игра со Гроздановски, со Петров а сигурно и остала багра играле...
И така беше се готово, а не очекува еден од главните мечеви за титулата за некој ден...
Грозданоски влезе второ полувреме,капитен беше Стојаковиќ,Оса и Ранџеловиќ не беа ни пријавени за настап,Ивановски исто не играше. Лико и Петров беа 1 постава од тоа шо можев да го забележам,напред беше Али,Бошковски играше десен бек,Мицков играше и Остоја го забележав дека играше само не памтам дали 1 постава или влезе во 2 полувреме

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Кога утрчаа у теренот неколкумина и од неутрална се фрлија неколку камења на терен, па полиција интервираше непотребно и употреби прекумерна сила врз Комити што беше апсолутно непотребно. Цел натпревар си беше фер и коректен без ниту една провокација од двете страни а таа слика се расипа на крај кога утрчаа во теренот и се случи што се случи. Грешка беше тоа што полицијата проба да ги изнесе низ терен навивачите а беа премалку за да ги обезбедат да не се случи испад како овој.
Пријателе,работиве не ми се јасни ич..по моја гледна точка чим влегле во терен сигурно отишле да се тепаат претпоставувам.Така да како и да реагирале полицијава не ќе да е прекумерна сила..Сега не оти се ваши да ги браниш ама..Моеш да ми појасниш зошто влегле на терен..

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Пријателе,работиве не ми се јасни ич..по моја гледна точка чим влегле во терен сигурно отишле да се тепаат претпоставувам.Така да како и да реагирале полицијава не ќе да е прекумерна сила..Сега не оти се ваши да ги браниш ама..Моеш да ми појасниш зошто влегле на терен..
Не влегле со сила на терен, туку со полиција од коа ќе заврши утакмица си одат од позади гол низ вратата каде што влегува брза помош и сл., а тоа е до главната трибина, значи по наредба на полиција си одат низ терен. Нашиве на заебанција демек се пуштиле накај Козари, што шансите се мали да се дојде до нив, но полицијата место да смири извадила пендраци и ги утепала од мавање.

Kajgana Shop

На врв Bottom