- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 211
A шо е со боиве ако може да знам?Dobro be pa real se bolji so sea. Ustvari aj ostaj da vidime da ne se karame za dzabe. Ke vidime koj ke osvoi na kraj. Samo nemoj valensija da zeme
A шо е со боиве ако може да знам?Dobro be pa real se bolji so sea. Ustvari aj ostaj da vidime da ne se karame za dzabe. Ke vidime koj ke osvoi na kraj. Samo nemoj valensija da zeme
A шо е со боиве ако може да знам?
Епа иди сер на ФанКлуб:Реал Мадрид!!!Sea ke gubite od bilbao be volovi edni. Da vi se mocam u klubot.
REAL RULEz
21 милиони....Хуан Ла Порта:Требаше да го дадеме Дињо порано.
Епа Хуане сеа ли ти тикна.Па се знаеше дека ке си иде,ама можевме да земеме поише пари,а не МИЗЕРНИ(велам мизерни бидејки сепак се работи Роналдињо)ако не се лажам 16 миљони!
Јој, не....лоша среќа е доживотниот договор.Изгледа ќе му понудат доживотен договор на Чави... според мене заслужува такво нешто.
Е добро де пак се малце(за Роналдињо).Ти текнува лани коа го бараа(2007-2008 почетокот)вредеше дури 62.3 миљони.21 милиони....
иначе очекувам оваа сезона Барселона да ја освои шпанската лига...
Да да, и јас ја прочитав на некои од шпанските дневници ми се чини, вели дека не бил материјал за златна топка. За Касиљас навива бе гледам јасА Чави имаше една изјава ( неможам да ја најдам на англиски) вели дека не може да се замисли себеси како ја освојува златната топка, и дека повеќе сака тоа да биде Меси или некој од Шпанската репрезентација.