Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
-----------Аbbiati------------
-Abate--Nesta--Thiago--Urby-
------------Mvb--------------
--Urby------------Urby------
-----------Urby--------------
------Urby-------Urby-------

Ја со удинезе тука го видов урби... :D
Питање од милион долари > На која позиција игра У.Емануелсон? :icon_lol:
На сите позиции го стај Макс само не на неговата Лев бек.
Нека се вратат Ибра и Боатенг тие двајца се крилата на Милан со Гатузо секако...

На сите позиции го стај Макс само не на неговата Лев бек.
Нека се вратат Ибра и Боатенг тие двајца се крилата на Милан со Гатузо секако...

Can't tell if trolling or... you know the rest... Урби играл на таа позиција само на почетокот на неговата кариера, но кога увидел тогашниот тренер на Ајакс дека е подобар во офанзива и не толку добар во дефанзива, го преместил понапред...

Can't tell if trolling or... you know the rest... Урби играл на таа позиција само на почетокот на неговата кариера, но кога увидел тогашниот тренер на Ајакс дека е подобар во офанзива и не толку добар во дефанзива, го преместил понапред...

До негде и е у право дечкото никој неможе да знае кај му е природна позија на Урби xD :D отвара многу дилема па боље да изоставиме кај треба да игра Алегри си знае ^^.Да се сконцентрираме на нашиот следен противник Плзен,и дај некој линк кој се враќа кој не да не отвараме пак дилеми кој ќе игра а кој требало да игра :P

До негде и е у право дечкото никој неможе да знае кај му е природна позија на Урби xD :D отвара многу дилема па боље да изоставиме кај треба да игра Алегри си знае ^^.Да се сконцентрираме на нашиот следен противник Плзен,и дај некој линк кој се враќа кој не да не отвараме пак дилеми кој ќе игра а кој требало да игра :P

Ибра, Бонера и Антонини се враќаат за Плзен, прочитав на football-italia.net, гледам Milan trio returns или нешто слично, викам, Ибра, Робињо, Боа се враќаат, ко ѓи видов цреповите ми се стемни...

А Боа и Робињо ќе биле спремни за Јуве...

Ибра, Бонера и Антонини се враќаат за Плзен, прочитав на football-italia.net, гледам Milan trio returns или нешто слично, викам, Ибра, Робињо, Боа се враќаат, ко ѓи видов цреповите ми се стемни...

А Боа и Робињо ќе биле спремни за Јуве...

Офф бе трио дај нека му скршат нога на црепот нека ми прости господ за вакви работи што му мислам ама нек се носи малиот дрво е за вода да носи добар е ама да игра во клуб како Милан плс...Добра изјава имаше еден сајт мислам и го имаше некоој постирано Сергињо и на овие години(40) е пет пати подобар од црепот xD,па сега може да заклучиме за каква класа на играч се работи :D

Повикани играчи

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Ganz

Аквилани - Бомел - Емануелсон
Сидорф
Касано - Ибра/Ганц

By Milannews

Повикани играчи

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, Ibrahimovic, Ganz

Аквилани - Бомел - Емануелсон
Сидорф
Касано - Ибра/Ганц

By Milannews
Нека игра оној Ганц прв состав, па ако има потреба Ибра нека влезе ако не нека одмара за со Јуве :)

Pirlo return for Milan?

Премногу лесно се откажавме ...

Уште правилно да ја напишеше реченицата и ќе не заебеше >_>...

Иначе, Алегри имал дилеми дали да стартува со Таиво(кој што според прикажаното до сеа во ништо не е подобар од Антонини) или Антонини, и дали да ѓи игра Урби и Аквилани позади Касано или Аквилани позади Касано и Ибра...

Гледаше некој Реал?Да му ебам све на фестер неможеше да му дае иста плата на Рики како што зема во Реал сега ќе растураше за нас у пм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom