Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
facepalm-300x197.jpg

Многу јак мистер икс бе ? Што стори јачина еј ! Цела сезона ќе биде ваков Аквилани,една утакмицa добар 5 утакмици "брала мома капини" галијани прст во газ нека си пикне може ќе му дојде информација плус за мистер икс. Сега кога ќе се врати Ибра сите подобри ќе изгледаат,ама ај сега да ги видам,ја ова до сега чат пат што фатив беше Милан 2009-2010 никаква идеја и никаква игра. Штом Сидорф стигна на 36 години да не спасува.........и нека гледа Алегри сеа кога ќе се вратат младите и полетни Гатузо и Амброзини ОДМА да ги извади од тим Емануелсон и Ночерино.

Незнам дали некој ја гледаше нап-фио вчера,Монтоливо плаче за нашиов МРТОВ среден ред,дури мислам дека и Аквилани ќе се разигра ако се заедно во тим,АМА изгледа ќе треба да се задоволиме со Констант и таквите.

Искрено сезонава за во Италија к ме боли,ако се топ 3 добро ако освојат уште подобро,нека гледаат Л.Ш. нешто повеќе да направат срамота е во трет шешир ќе паднеме,уствари што не боли бе тука се берлу и неговите ветувања за тим достоен за лш. Галијани и Алегри со мистер икс,тоест кукли на надувување така да нема гајле наше е се ! :D

Многу јак мистер икс бе ? Што стори јачина еј ! Цела сезона ќе биде ваков Аквилани,една утакмицa добар 5 утакмици "брала мома капини" галијани прст во газ нека си пикне може ќе му дојде информација плус за мистер икс. Сега кога ќе се врати Ибра сите подобри ќе изгледаат,ама ај сега да ги видам,ја ова до сега чат пат што фатив беше Милан 2009-2010 никаква идеја и никаква игра. Штом Сидорф стигна на 36 години да не спасува.........и нека гледа Алегри сеа кога ќе се вратат младите и полетни Гатузо и Амброзини ОДМА да ги извади од тим Емануелсон и Ночерино.

Незнам дали некој ја гледаше нап-фио вчера,Монтоливо плаче за нашиов МРТОВ среден ред,дури мислам дека и Аквилани ќе се разигра ако се заедно во тим,АМА изгледа ќе треба да се задоволиме со Констант и таквите.

Искрено сезонава за во Италија к ме боли,ако се топ 3 добро ако освојат уште подобро,нека гледаат Л.Ш. нешто повеќе да направат срамота е во трет шешир ќе паднеме,уствари што не боли бе тука се берлу и неговите ветувања за тим достоен за лш. Галијани и Алегри со мистер икс,тоест кукли на надувување така да нема гајле наше е се ! :D

Добар камбек :D,иначе се слагам со тебе мора да се зема квалитетен везњак зошто вака не праеме работа...Плус нека го продадат Касано неможам веќе органски да го поднесам слепец увек мора екстра допир да направи :@ :@

Најтрагично е што со Емануелсон Алегри си игра курот...очекувам наредна утакмица шпиц да го стај да игра

Welcome back SASUKE :D
Ако стварно постоеше тој Мистер Х тогаш сигурно тоа не беше Аквилани но изгледа гадно се поебаа тројцата ќелави па мораше да кажат дека он е мистерот или Ноечрино.За играта до сега што ја прикажавме не сум ни јас задоволен но очекувам големо подобрување кога ќе се вратат Ибра,Робињо,Пато и Боатенг.
За Италија кога би биле во комплетен состав и кога играчите би биле во форма убеден сум дека ќе немаме проблем да го одбраниме скудетото,а за во ЛШ малку потешко треба чудо да се случи па да освоиме.Фалат играчи за во средината и на зимо ќе мора да се донесат,а здравје боже на лето ќе треба да се бара квалитетна замена за Неста.

Слабо SASUKE, искрено очекував повеќе од тебе :icon_lol:
Good to have you back mate, фалеа и те како твоите критики (добронамерни се разбира :icon_mrgr:) зашо со ваква игра ни интер не можеме да ги тепаме, а не па таму незнам Новара, Палермо... :unsure:

Прво што се однесува до играта, секако дека поведите и отсуството на клучни играчи си го направија своето, играме никаква игра и не треба да си некој голем стручњак за да го забележиш тоа, разликата во голови ни е -1, 5 дадени и 6 примени гола во 3 одиграни кола, што доволно јасно ни дава слика каква ни била одбраната.
Позитивна работа од натпреварот со Чезена е тоа што не примивме гол но тоа не го намалува фактот што последниот тим на табелата без проблем си создаваше шанси за гол, а од друга страна нашата неубедлива игра во нападот и пред се контролирање на средината на теренот. Не е дека немавме посед, напротив имавме 61% но што видовме ние од тој посед, еден гол на несакање при обид за нафрлање на Сидорф, недосудениот пенал врз Касано (ако може да смета како шанса) и еден куп без везни (ваниби барса) додавања од лево на десно и обратно нормално и никаква сериозна закана за гол.

Сепак не се само повредите фактор за ваквата шугава игра, нормално дека и со тие на теренот едноставно требаше да ги прегазиме како што ќе ги прегазиме сега во Среда на Викториа Плзен :rolleyes:, а не играчите да се влечкаат по терен во последните 30тина минути од натпреварот и да и дозволат на Чезена да си напаѓа.
Се прашувам како ќе беше ако при крајот на првото полувреме добиеше заслужен црвен според многумина најдоброто засилување на Милан во овој преоден рок Таје Таиво, ама ај му прогледаа низ прсти судиите или не видоа исто како што не го видоа пеналот врз Касано.. но нема везе затоа го видоа "офсајдот" на Касано.:pipi: Сепак не би се жалел на судиите им го оставам тоа задоволство на фановите на Јуве - знам дека се тие по тоа.

Ќе мора Алегри да го стегне тимот зато што изгледа некои сеуште не се вратиле од одмор, или па убаво некој кажа претходно му прават
друштво на Робињо, штета што го нема Роналдињо баш ќе им се најдеше. :icon_mrgr: Кондицијата и физичката спремност им е на завидно ниво, моментално повеќе од 60 минути не се способни да изиграат.

Мислев да завршум тука, но нема да пропуштам шанса додека сме расположени за давање критики на поедини играчи, да го пофалам Ван Бомел. Па ако заради ваков Ван Бомел се ослободивме од Пирло* тогаш стварно незнам каде ни бил умот. Овој Ван Бомел не е ни еден посто од тој босот лани кај кој што едино само со полиција можеше да се помине покрај него. Убедливо најразочаран сум од него досега, а после него иде Абијати. Не барам од него да прави некои којзнае какви маестрални одбрани, но и не барам да ме потсетува какви пацерски голови примаше Дида кога паѓаше од форма.. зашто Дида знаеше да прави и маестрални одбрани, а максимумот на Абијати мислам дека го видовме лани.

*
Незнам за вас ама мене веќе ми фали валцерот на маестро Пирло во средината на теренот, со каква само леснотија знае да се ослободи..
Едит: 0:25, да и балоните ми фалат :coffee:

Од повредените, Амброзини веќе се врати, Златан не е сигурен за со Викториа Плзен, но би требало да се врати за со Јуве, Боатенг и Робињо би требало да се вратат после паузите за репрезентациите од 15ти Октомври што значи против Палермо ќе бидат на располагање, Пато изгледа пак ќе иде Америка на прегледи за проблемот со мускулите, а најдобро ќе биде да си го праша Меси да му каже за тие инекциите..
--- надополнето: Sep 26, 2011 2:07 AM ---
Најтрагично е што со Емануелсон Алегри си игра курот...очекувам наредна утакмица шпиц да го стај да игра
True story.
-----------Аbbiati------------
-Abate--Nesta--Thiago--Urby-
------------Mvb--------------
--Nocerino-------Urby--------
-----------Urby--------------
------Cassano----Urby-------
Уште и таму ако не се докаже..

Абе и Сержињо можеше да игра секаде, ама знаеше да изигра таму. Исто и овој Урби може да игра секаде, ама од досега прикажаното испадна дека на ниедна од тие позиции тие не знае да игра. Може шпицот му е лекот, ќе видиме во среда и онака нема кој да игра со Касано во нападот :icon_lol:

--Urby------------Urby------
------Urby-------Urby-------

Ја со удинезе тука го видов урби... :D
Питање од милион долари > На која позиција игра У.Емануелсон? :icon_lol:

Kaj фали играч, таму игра ! :D

прво играше крило после го извади Замброта го стави Инзаги и отиде лев бек..

Сасуке има потполно право очекувавме јако засилување во средниот ред а ние добивме тиња повторно во ЛШ одма ќе отпаднеме во Серија А ќе биде тешко и ќе се бориме.А тоа за Амброзини и Гатузо кога ќе се вратат ако им земат место на Ночерино и Емануелсон е срамота.Ночерино е за класа во моментов подобар од Гатузо бар игра добра дефанзива трча и напред додава точно трча од сите повеќе на теренот во текот на натпреварот не гледам нешто Гатузо што прави подобро од него.

----------------Abbiati----------
-Abate--Nesta--Thiago--Taiwo/Zamrbota-
-----------------MVB---------------
-----Nocerino----------Urby-------
---------------Seedorf------------
------Cassano-------Ibra-------

Бонера други дел кај фали играч таму ќе игра :icon_lol:
Сега од повредениве кој се враќа за ЛШ а кој за со Јуве ?

Бонера други дел кај фали играч таму ќе игра :icon_lol:
Сега од повредениве кој се враќа за ЛШ а кој за со Јуве ?

За ЛШ се враќаат Амброзини и Ибрахимович а за со Јуве сигурно Боатенг за Робињо нема инфо.

Можно е да се вратат Ибра и Амбро за Плзен ама не е сигурно, иначе за Јуве Боа, Ибра, Амбро и Робињо се очекува да се спремни !!!

Можно е да се вратат Ибра и Амбро за Плзен ама не е сигурно, иначе за Јуве Боа, Ибра, Амбро и Робињо се очекува да се спремни !!!

Ќе почне сезоната на Ајварот порано годинава !!

Montolivo confirms desire to leave Fiorentina for a bigger club: "Nocerino played at the Camp Nou and I'm here... "
Great stuff from #Milan, donating €25,000 to the European Institute of Oncology to fund research into the fight against breast cancer.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom