Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу јак мистер икс бе ? Што стори јачина еј ! Цела сезона ќе биде ваков Аквилани,една утакмицa добар 5 утакмици "брала мома капини" галијани прст во газ нека си пикне може ќе му дојде информација плус за мистер икс. Сега кога ќе се врати Ибра сите подобри ќе изгледаат,ама ај сега да ги видам,ја ова до сега чат пат што фатив беше Милан 2009-2010 никаква идеја и никаква игра. Штом Сидорф стигна на 36 години да не спасува.........и нека гледа Алегри сеа кога ќе се вратат младите и полетни Гатузо и Амброзини ОДМА да ги извади од тим Емануелсон и Ночерино.
Незнам дали некој ја гледаше нап-фио вчера,Монтоливо плаче за нашиов МРТОВ среден ред,дури мислам дека и Аквилани ќе се разигра ако се заедно во тим,АМА изгледа ќе треба да се задоволиме со Констант и таквите.
Искрено сезонава за во Италија к ме боли,ако се топ 3 добро ако освојат уште подобро,нека гледаат Л.Ш. нешто повеќе да направат срамота е во трет шешир ќе паднеме,уствари што не боли бе тука се берлу и неговите ветувања за тим достоен за лш. Галијани и Алегри со мистер икс,тоест кукли на надувување така да нема гајле наше е се !![]()
Најтрагично е што со Емануелсон Алегри си игра курот...очекувам наредна утакмица шпиц да го стај да играМногу јак мистер икс бе ? Што стори јачина еј ! Цела сезона ќе биде ваков Аквилани,една утакмицa добар 5 утакмици "брала мома капини" галијани прст во газ нека си пикне може ќе му дојде информација плус за мистер икс. Сега кога ќе се врати Ибра сите подобри ќе изгледаат,ама ај сега да ги видам,ја ова до сега чат пат што фатив беше Милан 2009-2010 никаква идеја и никаква игра. Штом Сидорф стигна на 36 години да не спасува.........и нека гледа Алегри сеа кога ќе се вратат младите и полетни Гатузо и Амброзини ОДМА да ги извади од тим Емануелсон и Ночерино.
Незнам дали некој ја гледаше нап-фио вчера,Монтоливо плаче за нашиов МРТОВ среден ред,дури мислам дека и Аквилани ќе се разигра ако се заедно во тим,АМА изгледа ќе треба да се задоволиме со Констант и таквите.
Искрено сезонава за во Италија к ме боли,ако се топ 3 добро ако освојат уште подобро,нека гледаат Л.Ш. нешто повеќе да направат срамота е во трет шешир ќе паднеме,уствари што не боли бе тука се берлу и неговите ветувања за тим достоен за лш. Галијани и Алегри со мистер икс,тоест кукли на надувување така да нема гајле наше е се !![]()
Многу јак мистер икс бе ? Што стори јачина еј ! Цела сезона ќе биде ваков Аквилани,една утакмицa добар 5 утакмици "брала мома капини" галијани прст во газ нека си пикне може ќе му дојде информација плус за мистер икс. Сега кога ќе се врати Ибра сите подобри ќе изгледаат,ама ај сега да ги видам,ја ова до сега чат пат што фатив беше Милан 2009-2010 никаква идеја и никаква игра. Штом Сидорф стигна на 36 години да не спасува.........и нека гледа Алегри сеа кога ќе се вратат младите и полетни Гатузо и Амброзини ОДМА да ги извади од тим Емануелсон и Ночерино.
True story.Најтрагично е што со Емануелсон Алегри си игра курот...очекувам наредна утакмица шпиц да го стај да игра
Kaj фали играч, таму игра !-----------Аbbiati------------
-Abate--Nesta--Thiago--Urby-
------------Mvb--------------
--Urby------------Urby------
-----------Urby--------------
------Urby-------Urby-------
Ја со удинезе тука го видов урби...
Питање од милион долари > На која позиција игра У.Емануелсон?![]()
-----------Аbbiati------------
-----------Аbbiati------------
Бонера други дел кај фали играч таму ќе игра
Сега од повредениве кој се враќа за ЛШ а кој за со Јуве ?
Можно е да се вратат Ибра и Амбро за Плзен ама не е сигурно, иначе за Јуве Боа, Ибра, Амбро и Робињо се очекува да се спремни !!!