Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не имаш мува на капата ?
И за последен пат, неможеш да "знаеш" дека си идиот.
Самата свесност за идиотизмот би ја сменило
ситуацијата.....ама на кого му кажувам!?
Грешка во чекори.Ова е најточната работа што ја имаш напишано од кога си овде. Самиот факт дека продолжуваш да се бламираш, под илјадитиот различен ник, е доказ за тоа што го кажа. Инаку, ако ти беше достапен фактот за твојата духовна ситуација, одамна, во светлоста на самоспознанието ќе прекинеше со бескрајната низа на глупости кои ги сервираш овде на дневна основа...
![]()
А Вие ја имате прочитано Библијата, за да имате што да кажете?Pa edna od podobrite pricini e sto ne mora da ja citaat Biblijata. Ste videle li kolku strani ima ??? Breee knigiste...
Pa edna od podobrite pricini e sto ne mora da ja citaat Biblijata. Ste videle li kolku strani ima ??? Breee knigiste...
......ама и да се чита шо фајде ако е на мак ако не се чите англиската е ок .има ли начин мак да се чита ного се мали буквите а ка ке стисна зум ко хиперлинк е ..........
Кога ќе ја отвориш книгата се зумира со курсорот за маус што е горе долу (тркалцето), додека за лево десно скролот е со движење на маусот обратнопропрционално од каде што сакаш да читаш. Вртење на страници е нормално на стрелката......ама и да се чита шо фајде ако е на мак ако не се чите англиската е ок .има ли начин мак да се чита ного се мали буквите а ка ке стисна зум ко хиперлинк е ..........
Зошто се странициве измешани, одат по две некако на преклоп. Ипси? Коментар?
Како скрипта е направена книгата.Зошто се странициве измешани, одат по две некако на преклоп. Ипси? Коментар?
Како скрипта е направена книгата.Зошто се странициве измешани, одат по две некако на преклоп. Ипси? Коментар?
Битно е може да се чита.Зошто се странициве измешани, одат по две некако на преклоп. Ипси? Коментар?
НЕ, од каде дојде до таков заклучок?Зарем не се исти причините за да се стане атеист со оние на верник?![]()
Наброј 7 причини...