Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Да не влегуваме до детали.. подобро е да го завшиме муабетот. (за подобро и на двајцата) :wink:

Те боли вистината а??? затоа враќаш... ма знаеш што не се замарам, и немам намера веќе да пишам да не излезе оти се карам. Затоа што ти почна прв.
Брат ај иди цицај млекце!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
За жал не го гледав натпреварот, ама како и да е важна победа не само за да се продолжи победничката серија, туку и на психолошки план. Секогаш е добро да се победи градскиот ривал, кој е незгоден последниве години.
Дуелот со Атлетико ќе даде појасна слика за тоа колку може да се очекува годинава, иако сеуште е рано. По традиција Атлетико е незгоден на Камп Ноу така да ќе биде навистина тежок наптревар.
Сега видов каков гол примиле, заради идиот Валдес. Секој нормален голман би боксувал во корнер, само овој ќе ја фаќа жива.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
И јас го прочитав тоа и конечно им текна да се заинтересираат за некој голман. Нека го продадат Жоркера и така не им е потребен.

V

Viktoranius

Гостин
Хаха, јас оддамна го приметив тоа со календарот, али мислам дека неможе да влијае на тимот. Ние само да продолжиме да тепаме, другото ќе дојде само по себе.

С

К

*Каталонец*

Гостин
Prochitaf deka silva ke igral za barca a dali e tochno neznam :S
хаха кога тоа ?

Знам сакаа да го земат управата ама ништо од тоа немаше...

И за тоа на претходната страна што дојде до забуна , не ми е јасно што се карате за еден распоред. Така си испаднало знам иде прво севиља па после Барса па Реал и Виљареал тимот што ќе дојде на ред тешки 4 натпревари ќе има :):)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Тоа со распоредот, не е прв пат де... Биг дил. Во мај ќе се знае кој е најдобар. Распоредот не влијае на тоа.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Има разлика.... Реал се така во предност, затоа што секогаш кога ќе ја гледаат снимката од наредниот противник, ја гледаат и Барса, и ги воочуваат нејзините слабости и јаки страни. Ова го имаше и Шустер изјавено, и кажа дека Реал е во предност токму поради ова. Али мораме да го добиеме Реал на еден натпревар годинава, а може и на двата:vozbud::vozbud:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Uveren sum vo toa.
Barcelona lani bese slaba na fizicki plan, no godinava e mnogu silna i toa mi se dopaga.
So real samo odbranata da si go ima svojot den i sigurno gi tepame.

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
Има разлика.... Реал се така во предност, затоа што секогаш кога ќе ја гледаат снимката од наредниот противник, ја гледаат и Барса, и ги воочуваат нејзините слабости и јаки страни. Ова го имаше и Шустер изјавено, и кажа дека Реал е во предност токму поради ова. Али мораме да го добиеме Реал на еден натпревар годинава, а може и на двата:vozbud::vozbud:
Nie ke se potrudime da gi nemame do togas :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom