Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
gooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

уште еднаш мадрид стајл

е не ми се верува, комплетно се откажав од победа, ама меси е чудо бре

Браво Меси, мајсторе!
Само не го заслужи ова Шахтар..

Обожавам вакви победи,несреќата што не пратеше на почетокот на првенството ни се враќа на најдобар можен начин сега,меси и се е можно! :vozbud:

Тоооооооооооо Барсааааааа! Нека ми јада куроф! Толку бедна игра имаа у второ полувреме Шактар што едноставно мораше да изгубат.

ПС. Ето слепец:nesvest:

А овој Пеп стартувал без Меси.:uvo:

Каков пресврт направи малиот, секоја чест. :wink:

БРАВО ЗАСЛУЖИВТЕ !!!ПРВ ПАТ ЕДЕН КЛУБ ТАКА ДА МЕ ИЗНЕРВИРА,а имав убаво мислење за Шахтјор...Овој Брандао да ми го дадеа со голи раце ќе го умрев од ќотек:tapp::pos2:Претераа...БРАВО БАРСА,прв пат така да навивам за вас,но такви како Шахтјор го расипуваат фудбалот..А го видовте ли на крајот нивниот менаџер,им писка на Барса на игарчите :tapp::tapp:Да ти ебам стариот вампир !

БРАВО ЗАСЛУЖИВТЕ !!!ПРВ ПАТ ЕДЕН КЛУБ ТАКА ДА МЕ ИЗНЕРВИРА,а имав убаво мислење за Шахтјор...Овој Брандао да ми го дадеа со голи раце ќе го умрев од ќотек:tapp::pos2:Претераа...БРАВО БАРСА,прв пат така да навивам за вас,но такви како Шахтјор го расипуваат фудбалот..А го видовте ли на крајот нивниот менаџер,им писка на Барса на игарчите :tapp::tapp:Да ти ебам стариот вампир !

Аууу не ми го спомнувај овој Брандо, колку беше самоуверен, колку провоцираше, пцуев, тепав перници и си замислував дека е тој.:pos2:

АЛИ СЕА ГО ЦИЦА НА КУРОФ ! :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom