Со кого се познавате од форумов?

Г

Грејвдигер

Гостин
w00t!
Денес пред неполн саат само шо се запознав со нашиот сервер гуру, Бидиков. :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сеа можам да пишам оти мислам дека памтам.
Правниче
Антоние/о
Еден што си избришал јузерот
Карма хантер
господгимрзи сите
членот од ѓорче...скроз забраев на никот

и таруно (таруно беше мислам) кој има истанчена смисла за хумор :pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Таруно е лик на вечерта дефинитивно :icon_lol: Се она што го пишува не кореспондира со неговиот лик и дело, фаца која мора да ја запознаете.
Princes of evil е вон временска појава, жено златна си.
Правниче ќе конкурира за прв фраер на кајгана :icon_lol:
Саше пријатно ме изненади, опуштено до крај.
Имаште тројца дечки на кој не им го слушнав никот, али еве брн ги спомена :)

И другите сите ги знам, РокенРола вежбај вежби за врат девојко :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не дојдов и ми криво што не ги запознав овие погоре.

(офтопик сум али модератор сум. Тужете ме)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Од последнава собиранка, повеќето веќе ги знаев, најмерак ми е за Леандрич :love:
Таруно не се пропушта, а всушност од порано се знаеме на лик ;)
Кајзер секако, згодно момче, ама на која локација бре, во преддворјето на тоалетот :pos:, чекав конобарица да излезе од женскиот, да не опишувам што ме пречека внатре :icon_lol:
Карма хантер само се запознавме, преубава девојка, ама за жал не поразговаравме ич, можеби нареден пат.
Е сега, не ми е јасно како можеше да седиме на една маса, а да не го запознаам Правниче? Ем згоден ем правник? :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Испадна дека сум се знаела уште од летово со Kaiser, го придодавам на листата :icon_mrgr:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Испадна дека сум се знаела уште од летово со Kaiser, го придодавам на листата :icon_mrgr:
Мало е Скопјево а случајностите уште почудни :D. Сеа ќе мораш за наш тим да навиваш :D.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
У живо, само со еден, ама ќе ви дојдам на наредната собиранка у парк и сите ќе ве знам после!!!!

Член од
14 април 2006
Мислења
116
Поени од реакции
43
Сигурно со многу од други форуми и портали но ма форумов само со теааа онака по пораки иако сме поголема разлика во години сме си пријателчиња

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Од последнава собиранка, повеќето веќе ги знаев, најмерак ми е за Леандрич :love:
Таруно не се пропушта, а всушност од порано се знаеме на лик ;)
Кајзер секако, згодно момче, ама на која локација бре, во преддворјето на тоалетот :pos:, чекав конобарица да излезе од женскиот, да не опишувам што ме пречека внатре :icon_lol:
Карма хантер само се запознавме, преубава девојка, ама за жал не поразговаравме ич, можеби нареден пат.
Е сега, не ми е јасно како можеше да седиме на една маса, а да не го запознаам Правниче? Ем згоден ем правник? :icon_lol:
Е ме изнасмеа:))))))) А кажи ми ако не се запознавме со кој правеше муабет да останеме во контакт, дека ќе ми требаш за платни налози за кај твојот извршител???

Инаку ајде и јас да се осврнам на темава.

Леандра- ептен, ептен ми се направи мерак што ја запознав. Ја замислував бринета а она плава да ти била. И какво око анализаторско има, мирно си седи и скенира се. Ептен удрив сите да ги запознаам, ама нареден пат особено внимание ќе и посветам, поасален муабет да си напраиме.Прав модератор:)
Саше го знам одамна- дечкото е кафанско дете, си кулира, си ужива и тегне ракијата.
Таруно- знае и да се зеза, знае и асален муабет да направи, само брат мора да те превратиме накај жесток алкохол, тука сме за помош
Лидија, Водкамикс и Гадхејтасол би ги ставил во ист кош- онака тегневме лабав муабет, што подалеку бегајќи од сериозни теми, тотално опуштени
Кајзер- немав шанса да направам муабет ама ми делува на ок дечко
Принцезата на злото- она не ме запозна ама јас ја запознав - одличен стил на облакање, секси глас па уште и правник. Доволно кажано. Гласот и иде ептен со моменталната професија, можам да ја замислам како наредува на некој да се сели од сопствениот стан:)))))
Рокенрола- помило лице одамна неам видено и лут сум и што не кажа што е тоа што го работи а поради што ги знае сите улици:)
Сусаро е синоним за кафана, Сусаро е душата на кафаната. Убаво ги тегневме ракиите.
Саладин ми делува н исклучително интелигентен дечко, го знам од порано, сега имавме можност и муабет да направиме. Дечко со кој во секое време би искочил на пиво. Само не го замислував толку тивок и срамежлив:))))
бебушот ака комшивката ја знам одамна- откачена до даске и као Флеш Гордон као испари од пред Кинг Бургер просто неверојатно:)
Тончи- дечково не можам да го замислам лут, незнам зашо, ептен ок типче.
Знам дека некој заборавам ама јбг не ми текнува сеа.

ПС Леандра грасиас за комплиментот

С

сашенко

Гостин
Не познавам многу ај ке пробам онака да видам кои се и тие малце

Пред малце разбрав кој бил Снајдер10 сум го познавал, го знам Dback, Volkswagen го знам, Бобо_ох од Охрид, Фаца од фејсбук само, Bobo mind freak ако му е уште така никот, Ацид скоро го запознав, има уште неколку кои слабо пишуваат на форумов и ги нема многу често онлајн (3ца поточно) и тоа е тоа...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
Poker-laids,drugar mi e...Po moja sugestija se zacleni ovde,a denes konecno po 2+ godini pisuvanje na msn,fb,skype i se ostalo se zapoznav so RedBlack :D Ubavo vreme pominavme na Vardar rakomet i Vardar-Rabotnicki kosarka,utre odime na fudbal-povtorno na Vardar :D . P.s. se znam i so Teteks_fan^ ,stvarno mnogu se zblizivme u posledno vreme...za pola saat izleguvam so nego

Kajgana Shop

На врв Bottom