Од последнава собиранка, повеќето веќе ги знаев, најмерак ми е за Леандрич
Таруно не се пропушта, а всушност од порано се знаеме на лик
Кајзер секако, згодно момче, ама на која локација бре, во преддворјето на тоалетот
, чекав конобарица да излезе од женскиот, да не опишувам што ме пречека внатре
Карма хантер само се запознавме, преубава девојка, ама за жал не поразговаравме ич, можеби нареден пат.
Е сега, не ми е јасно како можеше да седиме на една маса, а да не го запознаам Правниче? Ем згоден ем правник?
Е ме изнасмеа
)))))) А кажи ми ако не се запознавме со кој правеше муабет да останеме во контакт, дека ќе ми требаш за платни налози за кај твојот извршител???
Инаку ајде и јас да се осврнам на темава.
Леандра- ептен, ептен ми се направи мерак што ја запознав. Ја замислував бринета а она плава да ти била. И какво око анализаторско има, мирно си седи и скенира се. Ептен удрив сите да ги запознаам, ама нареден пат особено внимание ќе и посветам, поасален муабет да си напраиме.Прав модератор
Саше го знам одамна- дечкото е кафанско дете, си кулира, си ужива и тегне ракијата.
Таруно- знае и да се зеза, знае и асален муабет да направи, само брат мора да те превратиме накај жесток алкохол, тука сме за помош
Лидија, Водкамикс и Гадхејтасол би ги ставил во ист кош- онака тегневме лабав муабет, што подалеку бегајќи од сериозни теми, тотално опуштени
Кајзер- немав шанса да направам муабет ама ми делува на ок дечко
Принцезата на злото- она не ме запозна ама јас ја запознав - одличен стил на облакање, секси глас па уште и правник. Доволно кажано. Гласот и иде ептен со моменталната професија, можам да ја замислам како наредува на некој да се сели од сопствениот стан
))))
Рокенрола- помило лице одамна неам видено и лут сум и што не кажа што е тоа што го работи а поради што ги знае сите улици
Сусаро е синоним за кафана, Сусаро е душата на кафаната. Убаво ги тегневме ракиите.
Саладин ми делува н исклучително интелигентен дечко, го знам од порано, сега имавме можност и муабет да направиме. Дечко со кој во секое време би искочил на пиво. Само не го замислував толку тивок и срамежлив
)))
бебушот ака комшивката ја знам одамна- откачена до даске и као Флеш Гордон као испари од пред Кинг Бургер просто неверојатно
Тончи- дечково не можам да го замислам лут, незнам зашо, ептен ок типче.
Знам дека некој заборавам ама јбг не ми текнува сеа.
ПС Леандра грасиас за комплиментот