Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Изгледа забораваат сдека ги држеа на патарина и дека само заради наш амин беа пуштени во Скопје. Па уште се прават будали кој ќе ги спречел. Не се срамете, да сакавме и лани немаше да влезете. Што е до мене би ве пуштил на стадион, и онака завчера учевте како се навива, сега може од подобар агол да видите.
А од тоа дека сме бегале од Шверцери...:pos:
И заборавате како си поминаа тие неколку што дојдоа пред мечот со коли(y)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Како тоа сограѓанину сме останале дома ?? Знаеш и самиот дека дојдовме до кривината кај касарната т.е до пералната нели е така ??? И имаше став дека вашата управа забранила гостински навивачи секако со договор со A.C.A.B кои тоа го прифаќаат со 2-ве раце !!! И тогаш нашите играчи беа под притисок немаја поддршка,беа гаѓани со најразлични предмети како тие така и судијата...Е сега како што е можно да не гостувате во Скопје на Филип II ,можно е и да не гостувате за 2 недели само заради 1 аспект реванш за што управата ваша излезе со не фер став...Али има време ќе покаже времето...Гоствајте првин во Скопје :)
imame razlika ja so tebe !
Ja sum Ballista a ti si Vojvoda !
bas ke vidimo dali ke vlezem ili ne ;)
--- надополнето: Sep 26, 2011 1:54 PM ---
a komitite mozat da zborat samo ke gostuvat vo Tetovo !

Lani nie bevme vo skopje i toa bevme vo ista tribina so niv (a komitite mozat samo da sonuvat da sednat vo ista tribina so nas vo tetovo)

Ballistet RuleZ

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
imame razlika ja so tebe !
Ja sum Ballista a ti si Vojvoda !
bas ke vidimo dali ke vlezem ili ne ;)
--- надополнето: Sep 26, 2011 1:54 PM ---
a komitite mozat da zborat samo ke gostuvat vo Tetovo !

Lani nie bevme vo skopje i toa bevme vo ista tribina so niv (a komitite mozat samo da sonuvat da sednat vo ista tribina so nas vo tetovo)

Ballistet RuleZ
Да на иста трибина,со 283826727373 желки кај нас и неможеш да мрднеш.Башкаа таа трибина собира 13 илјади,а вашата ни 2 илјади па сеа види ти,и пишаа погоре,ние ако сакаме вие нема стапнете во Скопје,така да опуштено не се фурајте толку ;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Да на иста трибина,со 283826727373 желки кај нас и неможеш да мрднеш.Башкаа таа трибина собира 13 илјади,а вашата ни 2 илјади па сеа види ти,и пишаа погоре,ние ако сакаме вие нема стапнете во Скопје,така да опуштено не се фурајте толку ;)
bas ke vidimo :tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Изгледа забораваат сдека ги држеа на патарина и дека само заради наш амин беа пуштени во Скопје. Па уште се прават будали кој ќе ги спречел. Не се срамете, да сакавме и лани немаше да влезете. Што е до мене би ве пуштил на стадион, и онака завчера учевте како се навива, сега може од подобар агол да видите.
Е тука е разликата.Кога фанови на Вардар ќе дојдат во Тетово со коли тогаш ќе се фалите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Е тука е разликата.Кога фанови на Вардар ќе дојдат во Тетово со коли тогаш ќе се фалите.
Ние не се силиме бе, вие ни дуете јајца како сте јаки како ова како она. Кога и да играме со Тетекс има минимум 5 коли што доаѓаат, па влакно не им фали.
И со Шкендија кога игра Тетекс доаѓаат од Комити со коли. Јас со такси дојдов пред 3-4 години, па ништо не ми се случило.
Само крекате, а сто пати имате опд нас ќотек јадено.
Е заради таквите ко вас, тие лани што си дојдоа да гледаат фудбал се вратија помодрени(y)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ние не се силиме бе, вие ни дуете јајца како сте јаки како ова како она. Кога и да играме со Тетекс има минимум 5 коли што доаѓаат, па влакно не им фали.
И со Шкендија кога игра Тетекс доаѓаат од Комити со коли. Јас со такси дојдов пред 3-4 години, па ништо не ми се случило.
Само крекате, а сто пати имате опд нас ќотек јадено.
Е заради таквите ко вас, тие лани што си дојдоа да гледаат фудбал се вратија помодрени(y)
Кога Шкендија игра со Тетекс можеби доаѓаат со коли ама во стадион доаѓаат со војводи со полициска пратња.Нашите директно со коли поминуваат покрај местото кај се собирате вие и одат во стадион.

Ние немаме јадено ќотек од вас бидејќи никогаш не сме биле во блиска средба,а кога ќе дојдете во Тетово тогаш ќе можете да правите споредби.

И да не продолжиме со дискусиите за навивачите пошто темата ќе стане каша попара.
--- надополнето: Sep 26, 2011 3:39 PM ---
Акцијата за голот...:cuc:

Член од
27 јули 2011
Мислења
50
Поени од реакции
3
bi
Nie mozebi zavcera ili vcera sme se naucile da navivame ama nie koga bevme vo skopje ne znam koj kogo go nauci kako se naviva :LOL:

A

Ali Pasha

Гостин
Океј многу бришев, следуваат банови нареден кој ќе продолжи ако и тоа не помогне - клуч.
Тоа ли е целта, клучот??? Ај не се замарајте тогаш многу да доаѓате и пишувате разни падобранци, удрите клуч и уживајте!!!
Срам да ти е! И ти модератор!
Луѓето максимално коректни пишуват за својот тим, а доаѓаат твоите пријатели од твојот клуб, со единствена цел да провоцираат, и ти ќе удриш клуч!!!!:tapp:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Тоа ли е целта, клучот??? Ај не се замарајте тогаш многу да доаѓате и пишувате разни падобранци, удрите клуч и уживајте!!!
Срам да ти е! И ти модератор!
Луѓето максимално коректни пишуват за својот тим, а доаѓаат твоите пријатели од твојот клуб, со единствена цел да провоцираат, и ти ќе удриш клуч!!!!:tapp:
Значи јас ги бришам тие што провоцираат и тераат офф топик, а на мои пријатели многу беа избришани, ако продолжат им следува бан, како за вас така и за нив. Ако се продолжи пак клуч, додека не се оладат нечии глави. Повели аплицирај за Модератор и да видиме што 24/7 машина си за бришење.
РедБлек немој сеа и ти каде ми е сонцево работата, жити бога не им пишувајте веќе многу нежни станале....

A

Ali Pasha

Гостин
РедБлек немој сеа и ти каде ми е сонцево работата, жити бога не им пишувајте веќе многу нежни станале....
За ова ти пишувам! Уште и ги галиш твоите пријателчиња, а се закануваш со клуч!
Удри им Бан, па да видиме дали ќе постанат тие нежни! Ја ти викам еве волкот, а ти ми го покажуваш трагот:eek:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Никаде не гледам навреда а бан, ако нешто не ти е јасно повели по пп да не ја тупиме тука на темава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom