- Член од
- 22 мај 2011
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 93
^^hahahha vo tetovo ja ne znam koj gostuva nie ili vie???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тоа сограѓанину сме останале дома ?? Знаеш и самиот дека дојдовме до кривината кај касарната т.е до пералната нели е така ??? И имаше став дека вашата управа забранила гостински навивачи секако со договор со A.C.A.B кои тоа го прифаќаат со 2-ве раце !!! И тогаш нашите играчи беа под притисок немаја поддршка,беа гаѓани со најразлични предмети како тие така и судијата...Е сега како што е можно да не гостувате во Скопје на Филип II ,можно е и да не гостувате за 2 недели само заради 1 аспект реванш за што управата ваша излезе со не фер став...Али има време ќе покаже времето...Гоствајте првин во Скопје![]()
Аии само што го сруши големиот мит за гостување во Тетово на натпревари кај што домаќин е шкендија^^hahahha vo tetovo ja ne znam koj gostuva nie ili vie???
Да не праемо бајрам со паметот секако дека ќе влезете на стадионЗарем ти стварно мислиш дека нема да можеме да влеземе кога ќе играме против вас??!!!
aj dosta serevte tuka, smrdi viseАии само што го сруши големиот мит за гостување во Тетово на натпревари кај што домаќин е шкендија
Да не праемо бајрам со паметот секако дека ќе влезете на стадион,иста така да не праемо бајрам со паметот за вашата утакмица со Вардар...таму секако нема да влезете
![]()
od toa sto spomna, ostana samo vie da ne sprecite, aj ja da ti kazam, VIE TOA NEMATE SANSA PROTIV NAS, BIDI TI UBEDEN VO OVAАко не ве спречи полицијата или управата друг ќе ве спречи, како што реков лани се направи грешка, ама оваа година други ќе ве сопрат биди убеден во тоа![]()
Хероите по делата се познаваат, се гледаме во Сабота, до тогаш Have a nice dayod toa sto spomna, ostana samo vie da ne sprecite, aj ja da ti kazam, VIE TOA NEMATE SANSA PROTIV NAS, BIDI TI UBEDEN VO OVA
abe vie uste malce vo heroi ke menjate imeto na grupata, sepak ke se trudam da imam dobar den do sabota, ke mu kazuvam na sonceto da ne se gubi do togas pa da imame eden denХероите по делата се познаваат, се гледаме во Сабота, до тогаш Have a nice day![]()
kako lani sto ne sprecivte .. ??Ако не ве спречи полицијата или управата друг ќе ве спречи, како што реков лани се направи грешка, ама оваа година други ќе ве сопрат биди убеден во тоа![]()
Чекај малце,мислиш дека вие имате барем 1% заслуга од тоа што успеавте да влезете на стадион ?Мислиш дека тоа до вас беше?? Тоа беше наша грешка,грешка која не смее да се повтори.Ние потфрливме со организацијата,ние самите се сјебавме,вие ништо немавте удел во тоа.Си направивте тоа што ви беше работа,се качивте во автобуси и дојдовте во Скопје......Тешко дека и втор пат ќе бидеме во таков расул.....А вуерувај да беше се по план се уште ќе плачевте како сме тепале жени и деца како и секогаш......kako lani sto ne sprecivte .. ??![]()
Ke se vidime u sabota .! Viknete ako sakate i cicko grujo ne moze da vi pomogneЧекај малце,мислиш дека вие имате барем 1% заслуга од тоа што успеавте да влезете на стадион ?Мислиш дека тоа до вас беше?? Тоа беше наша грешка,грешка која не смее да се повтори.Ние потфрливме со организацијата,ние самите се сјебавме,вие ништо немавте удел во тоа.Си направивте тоа што ви беше работа,се качивте во автобуси и дојдовте во Скопје......Тешко дека и втор пат ќе бидеме во таков расул.....А вуерувај да беше се по план се уште ќе плачевте како сме тепале жени и деца како и секогаш......
И наравно да не ги спомнав вашите најдобри другарчиња(а и роднини) жандарите кои никогаш ве немаат ни чепнато,па грбот што го имате од одредении партии.......али ај и со сето тоа пак сте гола вода.