Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

П

Пепси_

Гостин
potrebno mi e nekoj da mi go objasni odnesuvanjeto znaci : sedime taka so devojka mi i zboruvavme, se baknuvavme se guskavme i od ednas i teknue i pocna da place i ne mi ja kaza pricinata se vikase deka e vo red deka taka i doagalo da se isplace deka ne e normalna :S stvarno nz sto da mislam
moze svarno ne e normalna.

Ili se podsetila na nesto ako ste se guskale,mozebi se podsetila na nekoja slucka od minatoto i ja streknalo i tolku im treba. A objasnuvanje treba da pobaras od nea fino ke prajte muabet i ke ja nateras da si kaze oti taka ako si place oti taka i teknalo ima da zbrlaves

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
и ја така......нешто слично како 105-н-108... си беше еден 11 ти октомври (10ти окт) и се фино ова она со малата....и одеднаш ми ги закачи ноктите (уште го имам проклетиот белег), значи фино си почнавме ко шо вели 105ка...бакнување ова она....
мислам дека е до огнометот....
маме му ....

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
ако ти е потребно објаснување она нека ти даде, што можам јас да направам од кај да знам јас зашто плачела... intrernet is overrated

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
ако ти е потребно објаснување она нека ти даде, што можам јас да направам од кај да знам јас зашто плачела... intrernet is overrated
Во право овде може само да нагаѓаме, на погрешно место бараш одговор - барај го од нејзе.

K

kalimer0

Гостин
Едноставно - прашај ја. Ако ти вика така и доаѓало, биди упорен додека не ти ја каже вистината.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
potrebno mi e nekoj da mi go objasni odnesuvanjeto znaci : sedime taka so devojka mi i zboruvavme, se baknuvavme se guskavme i od ednas i teknue i pocna da place i ne mi ja kaza pricinata se vikase deka e vo red deka taka i doagalo da se isplace deka ne e normalna :S stvarno nz sto da mislam
Можеби се работи за ПМС. Ништо страшно.

И ќе ве замолам да се воздржите од непотребни коментари, поготово како овој над мене.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.032
Па погледни се што прашуваш. Дали те изневерува. Што сторило милото девојче за така да мислиш?
Незнам зошто не и веруваш на зборот: во ред е, само ми доаѓа, не сум нормална.

Moжеби 2 од 3 доктори потврдуваат.

Можеби се работи за ПМС. Ништо страшно.
ПМС ШМС
Можеби, да. Во улога на стимуланс. Ради нешто поадинско, само што е повеќе изразено во тие моменти.

Одтука, шизофренија, изневерување и сите останати постови кои се релевантни.
Секое сценарио е можно, не ја гушкаме ние да знаеме. И бакнуваме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па погледни се што прашуваш. Дали те изневерува. Што сторило милото девојче за така да мислиш?
Незнам зошто не и веруваш на зборот: во ред е, само ми доаѓа, не сум нормална.

Moжеби 2 од 3 доктори потврдуваат.

ПМС ШМС
Можеби, да. Во улога на стимуланс. Ради нешто поадинско, само што е повеќе изразено во тие моменти.

Одтука, шизофренија, изневерување и сите останати постови кои се релевантни.
Секое сценарио е можно, не ја гушкаме ние да знаеме. И бакнуваме.
Зборев за нерелевантните. Енивејз, Ејсид ќе среди утре.

Член од
14 април 2006
Мислења
116
Поени од реакции
43
можеби се работи само за навика :)

Член од
26 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Нов сум на форумов, сакав да побарам помош очајно ми треба нечие друго мислење ... Значи вака : Има едно девојче во врска сме од пред една недела сега засега се е најдобро. мн ја сакам ама има еден проблем значи сите зборат за неа каква била расипана дека ќе ме повреди на крајот и ја кога ја прашав она многу плачеше и вели дека не е така не е точно само измислуваат ... Знајќи го девојчето мислам дека до некаде и другите се во право ама мн ја сакам ... А и не би ме лажеле другите најдобрата другарка сигурно не ми мисли лошо .... Кажете ми што да правам на кој да верувам на неа или на сите останати ... ??? Во дилема сум ... Фала однапред :unsure: :cuc:
--- надополнето: Sep 26, 2011 4:05 PM ---
Нов сум на форумов, сакав да побарам помош очајно ми треба нечие друго мислење ... Значи вака : Има едно девојче во врска сме од пред една недела сега засега се е најдобро. мн ја сакам ама има еден проблем значи сите зборат за неа каква била расипана дека ќе ме повреди на крајот и ја кога ја прашав она многу плачеше и вели дека не е така не е точно само измислуваат ... Знајќи го девојчето мислам дека до некаде и другите се во право ама мн ја сакам ... А и не би ме лажеле другите најдобрата другарка сигурно не ми мисли лошо .... Кажете ми што да правам на кој да верувам на неа или на сите останати ... ??? Во дилема сум ... Фала однапред :unsure: :cuc:

S

Stef Bachatero

Гостин
Фин дечко одговор ја сакам неможам без неа.
Идиот дечко одговор:Хмм толку е несигурна во себе ќе ја искористам таа слабост
Алфа мажјак:Не ми е брига за другите јас си имам свое мислење за неа и ќе продолжам напред и не ме интересира мислењето на другите.Ако бива,бива,ако не ќе најдам друга :)

Kajgana Shop

На врв Bottom