Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud:
Одлична вест, ми ја разубави ноќта дефинитивно. :D
Само да се држат повредите подалеку од него и ќе имаме непробојна одбрана.
Лее не ми се верува, е ова веќе наликува на европски Вардар што сите го сакаме. Со уште 1 квалитетен напаѓач и малце поотворена игра да постави Илчо ќе ги мелеме сите у нашево првенство.

Далеку сме од европски Вардар, да не се лажеме, ни требаат сигурно уште 5-6 засилувања во права смисла на зборот, а не веќе играчи што се пред пензија. Второ, во клубот треба многу работи да се сменат, не само играчкиот кадар. :)
--- надополнето: Sep 25, 2011 8:38 PM ---
Повторно како некогаш.... :) Колку само е моќна сликава тоа е чудо едно :D
2F3YE.jpg

Редовната колумна на Влатче
Штета што нема да можам да го гледам дербито(молам бога за недела да го преместат),ама се надевам на победа.Имаме доста добар тим не примаме голови,е сеа единствен проблем е и што не се утепуваме од давање.Како и да е Ил Капитано и на овие ќе им начука еден(ко на наркоманите) и ќе завршиме работа :)

http://www.fkvardar.mk/

Веројатно официјалната веб-страна...
--- надополнето: Sep 26, 2011 10:29 AM ---
Далеку сме од европски Вардар, да не се лажеме, ни требаат сигурно уште 5-6 засилувања во права смисла на зборот, а не веќе играчи што се пред пензија. Второ, во клубот треба многу работи да се сменат, не само играчкиот кадар. :)
--- надополнето: Sep 25, 2011 8:38 PM ---
Повторно како некогаш.... :) Колку само е моќна сликава тоа е чудо едно :D
2F3YE.jpg
А кои ти се тие играчи пред пензија?! Ја искрено не гледам ниеден таков од тие што дојдоа летово.

http://www.fkvardar.mk/

Веројатно официјалната веб-страна...
--- надополнето: Sep 26, 2011 10:29 AM ---

А кои ти се тие играчи пред пензија?! Ја искрено не гледам ниеден таков од тие што дојдоа летово.
Па Васоски и Гроздановски при крај се, Симов, Бојовиќ, Вајс и некој други влегоа во 31та година тоа ми беше зборот дека имаме постари играчи, треба 5-6 од типот на Оса брзина, стабилност, техника....
:)

Грозданоски 28 , а Восовски за 1 месец 32 . Грозданоски има уште за играње, а Васовски сигурно и он има 2-3 сезони.

За другите се согласувам дека треба да се донесе нешто помладо :) . Рано е за европски Вардар . Под европски подразбирам пласман во групи на ЛШ/ЛЕ , а не пораз во второ квалификациско коло.

Грозданоски 28 , а Восовски за 1 месец 32 . Грозданоски има уште за играње, а Васовски сигурно и он има 2-3 сезони.
Точно, ама другиве се 31-32+, ме сфативте што сакам да кажам мислам :D

Фала богу страна ни направиле. Алелујаааа:vozbud:
Солисдна изработка за почеток, се надевам дека редовно ќе се ажурира.
Инаку одличен тим имаме. Склоп на искуство, заедно со младоста. Само искусна одбрана носи резултати во нашево првенство, тоа требаше да го научите до сега :D

Инаку одличен тим имаме. Склоп на искуство, заедно со младоста. Само искусна одбрана носи резултати во нашево првенство, тоа требаше да го научите до сега :D
Со Илбер Али џабе ти е и да ги имаш Видич, Рио, Филип Лам и други бе :D

Според мене сајтот на комити е многу подобар , иако би требало обратно да биде :) Меѓутоа да не се жалиме , не е лошо ни ова....

http://sportefe.com/makfudbal/ohrid-11-oktomvri-v-nedela-vardar-bara-pladneven-termin :tapp:
Незнам колку е вистина, ама изгледа е:tapp:
Полицијата никако не дозволува да се игра навечер поради за да не дојде до евентуални инциденти.
Не евистина дека Вардар бара по своја желба, туку по наредба на полицијата.
Мечот најверојатно ќе биде во сабота од 15 часот!

Да да,и јас само што добив информација дека наптреварот може да се игра во 13 или 15 часот.Катастрофа ке ја упропастат утакмицата,тоа е тоа ако џандар не ти упропасти нешто нема кој друг на планетава,да не дошло до инциденти бре,па ние ако сакаме и во 13 и во 15 ке направиме инциденти,мора инцијатива да се даде за вечерен термин,неможе тоа така,нема да дозволиме да се игра пред празни трибини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom