- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.919
- Поени од реакции
- 16.188
Коментаторот на МТВ1 за излетувањето на Кобајаши:
„Кратко и јасно“
„Кратко и јасно“
ај ама ја искрши формулата и ама рипнаКоментаторот на МТВ1 за излетувањето на Кобајаши:
„Кратко и јасно“
Миленко најдобар коментатор за Формула1 до сега. Овој ни некоја добра информација да каже, а ни кога се претекнуваа некои големи возачи збори. Миленко супер си коментираше, знаеше и да ти го крене адреналинот уште повеќе. А и факти кажуваше и интересни информации. Штета што ја сменија канал5 и Миленко. Со овој коментатор ништо не бидува. Едино на МТВ, формула и фудбал Зоран Видевски коментира добро.По глуп коментатор може да стават? Па миленко беше за овој измислен. Ма од сите досега најдобар беше миленко. Бар беше интересно да се слуша.
А овој дрво невидено. Нема основни познавања од формула 1. И добар дел од трката го дрвеше со комбинаторики кој како да заврши за фетел да биде шампион. Ај да беше последна трка во која сите имаат шанса па да кажуваше но алоо има уште 5 трки до крај. А и одамна е јасно дека Фетел е шампион. А дали ќе биде официјално прогласен на оваа на наредната или по 3 трки исти кур различна димензија. Понатаму го дрвеше за “одличното“ возење на хамилтон. А овој е како камиказа мава све што му стои на пат. И мал милион грешки. А кога го слушаш не ти е досадно туку нервира.
Да беше тоа приватна телевизија веднаш ќе си добиеше нога но во МТВ каде се е на родбинска врска и партиска типов си тресе глупости и си зима плата и го боли кур. Е заради таквите ми доаѓа да си апнам од она за секоја платена радио дифузна такса.
изгледа нема да видиме никогаш со затворен кокпит после оваУффффф грми
--- надополнето: Sep 22, 2011 11:42 AM ---
Од кај си сигурен дека нема да видиме?
-Другар, денес све е можно.
Па со оглед дека очајно им требаат спонзори од една страна, од друга страна Баричело веќе е во поодминати години...Раиконен се враќа во Ф1 во тимот на Вилијамс?
Дајбоже да се врати Раиконен уште од мал ми е омилен возач во Ф1
Кубица и Раиконен ми се најдобри возачи во Ф1!
И Red Bull не беше конкурентен. Се бореше за 20 место. Од кај знаеш Вилијамс какви ќе бидат. Не збори пред време.Па со оглед дека очајно им требаат спонзори од една страна, од друга страна Баричело веќе е во поодминати години...
Мада јас би сакал Кими да се врати во конкурентен тим (калибарот на Ред Бул, Мекларен, Рено) кај шо ќе можи да се трка. Вилиамс не е таков, барем засега.
Седи мирен... ред бул имаат кешарац за цело Ферари и цел Мекларен да ги купат. Ко ја купија А1 ринг патеката (во Австрија) само прашање на време беше кога ќе направат шампионски болид. Со оглед дека не произведуваат мотори, можи да се свати дека со просечен мотор од Рено Ред Бул победува.И Red Bull не беше конкурентен. Се бореше за 20 место. Од кај знаеш Вилијамс какви ќе бидат. Не збори пред време.