sega go citav ovaa zborovi se ovjaa sto vikaat deka ke zamine ,dali bese i vo leto vaka koga izgubivme od partizan ? covekot investira vo Tetovo i ima 15 godini dogovor nema da idee ovde ke go imasSpored neoficialni Vesti :
Avstriecot ide vo Zima !!!
Klubot ke ostane bez glavniot sponzor !
No za klubot se interesira Miljarderot od Tetovo Lazim Destani !!
zasto ne sakas ti da dojdeme be ?Пријател еве ја ти кажувам дека ќе ја гледате утакмицата на ТВ, па сега ти збори што сакаш.
zasto ne sakas ti da dojdeme be ?
ili se plasis ?
Сам си одговори зашто нема да се видиме плус ради тоа што и вие не не пуштате )mislis deka nashata uprava ke rizikuva da ve primi vo stadion ? i posle da doagat do 100 incidenti i da jademo kazni kako sekogas !
ne e isto tetovo skopje !Сам си одговори зашто нема да се видиме плус ради тоа што и вие не не пуштате )
Океј да не се препукаваме безпотреба кој и како ќе дое, тоа ќе го видиме во Сабота, лани направивме грешка ама не и овааne e isto tetovo skopje !
vo skopje nie samo ova sezona 3-4 pati bevme !! i plus vie imate pogolem stadon sto nema da moze da ima incidenti a vo tetovo e druga prikazna
Убаво ти кажале ама ти упорен си, не е до инцидентите, до пропорционалниот однос е...ne e isto tetovo skopje !
vo skopje nie samo ova sezona 3-4 pati bevme !! i plus vie imate pogolem stadon sto nema da moze da ima incidenti a vo tetovo e druga prikazna
hmm zs greska ?Океј да не се препукаваме безпотреба кој и како ќе дое, тоа ќе го видиме во Сабота, лани направивме грешка ама не и оваа
Не те сваќам за какви муда збориме ? Што ни се десило нас у Тетово т.е. на вас што ви се десило од нас ....hmm zs greska ?
zs vie nemate muda da dojdete u Tetovo i sega ajde i nie da ne gi pushtime da doagat Ballistet ?
lani bevme no 1 tribina i ni eden incident nemase ! dojdovme 1 poluvreme navivavme ve tepavme i se vrativme ! sto ima loso ovde ?
--- надополнето: Sep 25, 2011 5:57 PM ---
http://www.ejashiko.com/shkendija-bregalnica-1-0-25092011.html
kakva akcija !!!!
--- надополнето: Sep 25, 2011 6:00 PM ---
ljubovta za Shkendija nema granica
Ste se dogovorele so drugarite A.C.A.B (so kogo igrate mal futboll) da ne pustat Ballisti vo derbi ili?Пријател еве ја ти кажувам дека ќе ја гледате утакмицата на ТВ, па сега ти збори што сакаш.
Неможеш да збориш што е договорено кога немаш докази, наше е да ве пречекаме а кој ќе гледа утакмица ќе видиме, ова ти го кажувам без никаква провокација, ајде сега сите Комити назад на наша тема, вие продолжете си тукаSte se dogovorele so drugarite A.C.A.B (so kogo igrate mal futboll) da ne pustat Ballisti vo derbi ili?
Mentalitet, nekoj ?!?
A ako planirate da cekate pred stadion toa e druga prica ...
Како тоа сограѓанину сме останале дома ?? Знаеш и самиот дека дојдовме до кривината кај касарната т.е до пералната нели е така ??? И имаше став дека вашата управа забранила гостински навивачи секако со договор со A.C.A.B кои тоа го прифаќаат со 2-ве раце !!! И тогаш нашите играчи беа под притисок немаја поддршка,беа гаѓани со најразлични предмети како тие така и судијата...Е сега како што е можно да не гостувате во Скопје на Филип II ,можно е и да не гостувате за 2 недели само заради 1 аспект реванш за што управата ваша излезе со не фер став...Али има време ќе покаже времето...Гоствајте првин во Скопјеkako da ve pushtat vo stadion ?
Normalen ti si sto zboris ??
znaes kade ides be drugar ?? allooo Tetovooo ALLOO !!
i armijata da doaga nema da mozat da ve branat vo Tetovo !
Lani istoto go napraele i so vojvodi ! Policia nemozese da gi obezbedi i za toa ostanale doma za 3-to gradsko derbi !