На други тракери ја има CLONEDVD верзијата бе друже, не е само замунда на светов.Гледам дека на замунда веќе има торент ама од xbox верзијата,а за PC ќе почекаме
да али колку што разбрав со clonedvd верзијата кариера не работи,а нејќам да трошам време на нешто не испробаноНа други тракери ја има CLONEDVD верзијата бе друже, не е само замунда на светов.
Симни си ја, почекај крак за некој ден и терај.
Па не работи пошто ја играш со .exe-то од демото, а clonedvd = финалната верзија, копирано DVD само шо нема крак. Заради тоа, ја играш со .exe од демото, а во демото нема career mode, така да, кога ќе излезе крак за финалната верзија само го менуваш .exe-то и готовода али колку што разбрав со clonedvd верзијата кариера не работи,а нејќам да трошам време на нешто не испробано
што графичка имаш?? јас имам geforce 8500 ќе ми кочи ?Кај мене се е во ред.Не сецка воопшто.Ја играм на просечен компјутер
Имам идентична ко твојата изгледа.Ge-Foece 8500 GT 512меморија.што графичка имаш?? јас имам geforce 8500 ќе ми кочи ?
бтв на high играш или на low,medium
ок фала иначе може да ми дадеш линк по порака да ја симнам?ако ја имаш фулИмам идентична ко твојата изгледа.Ge-Foece 8500 GT 512меморија.
Играм на 1366х768 резолуција на hing детали само исклучено v-sunc(така нешто се викаше).
Играта фул излегува за 6 дена.Сега само демото мојт да се игра.Демото мојш да го спуштити од официјалнана страна.ок фала иначе може да ми дадеш линк по порака да ја симнам?ако ја имаш фул
Исклучи тоа v-sunc или антиалиасинг како се викаше незнам.И јас сум на 7мица па немам проблемглеам пишувате погоре и ја исто имам 8500 гт и исто ми кочи,а фифа11 ја играв на high(и ја сум хај) е сеа може има разлика затоа што претходно имав XP а сеа Win7,незнам
Под проверно што подразбираш? Јас ја симнав кај мене и работи перфектно... а и торентот е ставен од trusted uploader како што можеш да забележиш...Мојт да го препровериш линкот.Јас неможам да воспоставам врска?
--- надополнето: Sep 25, 2011 9:10 PM ---
Добар е се уклучи
--- надополнето: Sep 25, 2011 9:11 PM ---
Јас не ја спуштам сеуште, коментарите не се најсјајни
--- надополнето: Sep 25, 2011 9:13 PM ---
А додека се спушти 1 недела ке треба
Seeders:
90
Leechers:
897
Добро бе тоа е твое мислење.Јас прочитав дека кај многу не работи али секош се најдвит некој неписмен шо незнајт да инсталират.Она шо мене ме загрижува е односот сидери према лечери.Тоа ке биде голем проблем.Под проверно што подразбираш? Јас ја симнав кај мене и работи перфектно... а и торентот е ставен од trusted uploader како што можеш да забележиш...