Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
абе ќе ги затемнувате презимињата и сликите на тие што ги објавувате статусите...јебига :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Mомче тера мотор со 210 км / ч со девојка која седи одзади!
Девојката: - "Побавно! Намали! Тоа е страшно!"
Момчето: - "Не, тоа е весело!"
Девојката :--"- Напротив, намали, те молам! "
Момчето: - "Добро, кажи дека ме сакаш!"
... ... ... ... ... Девојката: - "Убаво! Те сакам! Сега намали!"
Момчето: - "Сега ме прегрни силно!"
* Девојката го прегрнува момчето *
Момчето: - "Сега можеш да го земеш шлемот од мојата глава и да си го ставиш на себе!"
* Девојката го зеде шлемот ...*
..........................
Другиот ден во весник пишува:
- "Сообраќајка, мотор ударил во камен ѕид! Во тој момент на моторот се наоѓале две лица и само еден преживеал !--"... Всушност момчето на половина пат разбира дека сопирачките не работат но не и кажува на девојката, а побарал да му каже дека го сака и да го прегрне за последен пат, исто така и да го стави шлемот за да остане жива, без разлика што тоа значи за момчето смрт! Ако и Вие сакате некого толку силно ставете тоа на вашиот профил :)) ♥ ♥ ♥

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ne vjeruj nikad 3 osobama: Ovan, Strijelac, Ribe. Oni su sebični.
Ne izgubi nikad 3 osobe: Bik., Rak, Jarac. Oni su iskreni i prava ljubav.
Ne dopusti nikad da 3 osobe odu od tebe: Djevica, Vaga, Škorpion. Oni znaju čuvati tajne i vidjeti tvoje suze.
Ne izgubi nikad 3 osobe: Lav, Blizanci, VODOLIJA. Oni su pravi prijatelji.

Kopiraj ovo i napiši šta si.......:tapp::tapp:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Момчето: - "Сега можеш да го земеш шлемот од мојата глава и да си го ставиш на себе!"
- "Сообраќајка, мотор ударил во камен ѕид! Во тој момент на моторот се наоѓале две лица и само еден преживеал !--"... Всушност момчето на половина пат разбира дека сопирачките не работат но не и кажува на девојката, а побарал да му каже дека го сака и да го прегрне за последен пат, исто така и да го стави шлемот за да остане жива, без разлика што тоа значи за момчето смрт! Ако и Вие сакате некого толку силно ставете тоа на вашиот профил :)) ♥ ♥ ♥
:place:

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
колата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малер

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
колата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малер
Муабетот е за оние другине чуда брзинскине :P а не за скутер , крос од 125cc ;)

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Муабетот е за оние другине чуда брзинскине :P а не за скутер , крос од 125cc ;)
добро да не бидам мистер обвиос за да оде мн е бил во 3или4 брзина (зависи колку ги има) имаш кумплуг имаш мењач ке сменеш во помала брзина или директно у прва и ке пушташ кумплуг полега ке ја намале брзината потоа доволно е малце на гаста да завртеш и бидено е дури ке застанеш....мн пати се имам извлечено така

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
добро да не бидам мистер обвиос за да оде мн е бил во 3или4 брзина (зависи колку ги има) имаш кумплуг имаш мењач ке сменеш во помала брзина или директно у прва и ке пушташ кумплуг полега ке ја намале брзината потоа доволно е малце на гаста да завртеш и бидено е дури ке застанеш....мн пати се имам извлечено така
бато што го дрвиш..ѓомити не ја сваќаш смислата на прикаскава..ко демек љубовта вечна..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom