Mомче тера мотор со 210 км / ч со девојка која седи одзади!
Девојката: - "Побавно! Намали! Тоа е страшно!"
Момчето: - "Не, тоа е весело!"
Девојката :--"- Напротив, намали, те молам! "
Момчето: - "Добро, кажи дека ме сакаш!"
... ... ... ... ... Девојката: - "Убаво! Те сакам! Сега намали!"
Момчето: - "Сега ме прегрни силно!"
* Девојката го прегрнува момчето *
Момчето: - "Сега можеш да го земеш шлемот од мојата глава и да си го ставиш на себе!"
* Девојката го зеде шлемот ...*
..........................
Другиот ден во весник пишува:
- "Сообраќајка, мотор ударил во камен ѕид! Во тој момент на моторот се наоѓале две лица и само еден преживеал !--"... Всушност момчето на половина пат разбира дека сопирачките не работат но не и кажува на девојката, а побарал да му каже дека го сака и да го прегрне за последен пат, исто така и да го стави шлемот за да остане жива, без разлика што тоа значи за момчето смрт! Ако и Вие сакате некого толку силно ставете тоа на вашиот профил )
Многу си емотивна
НелиМногу си емотивна
ќе те смирам тебе ќе видешНели
Те растажи многу приказнава?
Зарем немаат досега направеноТе растажи многу приказнава?
Во Холивуд може еден филм да направат
колата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малерMомче тера мотор со 210 км / ч со девојка која седи одзади!
Девојката: - "Побавно! Намали! Тоа е страшно!"
Момчето: - "Не, тоа е весело!"
Девојката :--"- Напротив, намали, те молам! "
Момчето: - "Добро, кажи дека ме сакаш!"
... ... ... ... ... Девојката: - "Убаво! Те сакам! Сега намали!"
Момчето: - "Сега ме прегрни силно!"
* Девојката го прегрнува момчето *
Момчето: - "Сега можеш да го земеш шлемот од мојата глава и да си го ставиш на себе!"
* Девојката го зеде шлемот ...*
..........................
Другиот ден во весник пишува:
- "Сообраќајка, мотор ударил во камен ѕид! Во тој момент на моторот се наоѓале две лица и само еден преживеал !--"... Всушност момчето на половина пат разбира дека сопирачките не работат но не и кажува на девојката, а побарал да му каже дека го сака и да го прегрне за последен пат, исто така и да го стави шлемот за да остане жива, без разлика што тоа значи за момчето смрт! Ако и Вие сакате некого толку силно ставете тоа на вашиот профил )
ја смирив веќе, не плаче вишеТе растажи многу приказнава?
колата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малер
Муабетот е за оние другине чуда брзинскине а не за скутер , крос од 125ccколата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малер
добро да не бидам мистер обвиос за да оде мн е бил во 3или4 брзина (зависи колку ги има) имаш кумплуг имаш мењач ке сменеш во помала брзина или директно у прва и ке пушташ кумплуг полега ке ја намале брзината потоа доволно е малце на гаста да завртеш и бидено е дури ке застанеш....мн пати се имам извлечено такаМуабетот е за оние другине чуда брзинскине а не за скутер , крос од 125cc
не баш, не беше сериозно смајлито.Те растажи многу приказнава?
бато што го дрвиш..ѓомити не ја сваќаш смислата на прикаскава..ко демек љубовта вечна..добро да не бидам мистер обвиос за да оде мн е бил во 3или4 брзина (зависи колку ги има) имаш кумплуг имаш мењач ке сменеш во помала брзина или директно у прва и ке пушташ кумплуг полега ке ја намале брзината потоа доволно е малце на гаста да завртеш и бидено е дури ке застанеш....мн пати се имам извлечено така