Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mомче тера мотор со 210 км / ч со девојка која седи одзади!
Девојката: - "Побавно! Намали! Тоа е страшно!"
Момчето: - "Не, тоа е весело!"
Девојката :--"- Напротив, намали, те молам! "
Момчето: - "Добро, кажи дека ме сакаш!"
... ... ... ... ... Девојката: - "Убаво! Те сакам! Сега намали!"
Момчето: - "Сега ме прегрни силно!"
* Девојката го прегрнува момчето *
Момчето: - "Сега можеш да го земеш шлемот од мојата глава и да си го ставиш на себе!"
* Девојката го зеде шлемот ...*
..........................
Другиот ден во весник пишува:
- "Сообраќајка, мотор ударил во камен ѕид! Во тој момент на моторот се наоѓале две лица и само еден преживеал !--"... Всушност момчето на половина пат разбира дека сопирачките не работат но не и кажува на девојката, а побарал да му каже дека го сака и да го прегрне за последен пат, исто така и да го стави шлемот за да остане жива, без разлика што тоа значи за момчето смрт! Ако и Вие сакате некого толку силно ставете тоа на вашиот профил) ♥ ♥ ♥
Многу си емотивна
НелиМногу си емотивна![]()
ќе те смирам тебе ќе видешНели![]()
Те растажи многу приказнава?
Зарем немаат досега направеноТе растажи многу приказнава?
Во Холивуд може еден филм да направат
колата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малерMомче тера мотор со 210 км / ч со девојка која седи одзади!
Девојката: - "Побавно! Намали! Тоа е страшно!"
Момчето: - "Не, тоа е весело!"
Девојката :--"- Напротив, намали, те молам! "
Момчето: - "Добро, кажи дека ме сакаш!"
... ... ... ... ... Девојката: - "Убаво! Те сакам! Сега намали!"
Момчето: - "Сега ме прегрни силно!"
* Девојката го прегрнува момчето *
Момчето: - "Сега можеш да го земеш шлемот од мојата глава и да си го ставиш на себе!"
* Девојката го зеде шлемот ...*
..........................
Другиот ден во весник пишува:
- "Сообраќајка, мотор ударил во камен ѕид! Во тој момент на моторот се наоѓале две лица и само еден преживеал !--"... Всушност момчето на половина пат разбира дека сопирачките не работат но не и кажува на девојката, а побарал да му каже дека го сака и да го прегрне за последен пат, исто така и да го стави шлемот за да остане жива, без разлика што тоа значи за момчето смрт! Ако и Вие сакате некого толку силно ставете тоа на вашиот профил) ♥ ♥ ♥
ја смирив веќе, не плаче вишеТе растажи многу приказнава?
колата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малер
Муабетот е за оние другине чуда брзинскинеколата,скутерот и крос 125сс ги имам воззено без коченици сите и скутерот уште ми нема коченици и па не сум умрел ебаго...малер
добро да не бидам мистер обвиос за да оде мн е бил во 3или4 брзина (зависи колку ги има) имаш кумплуг имаш мењач ке сменеш во помала брзина или директно у прва и ке пушташ кумплуг полега ке ја намале брзината потоа доволно е малце на гаста да завртеш и бидено е дури ке застанеш....мн пати се имам извлечено такаМуабетот е за оние другине чуда брзинскинеа не за скутер , крос од 125cc
![]()
не баш, не беше сериозно смајлито.Те растажи многу приказнава?
добро да не бидам мистер обвиос за да оде мн е бил во 3или4 брзина (зависи колку ги има) имаш кумплуг имаш мењач ке сменеш во помала брзина или директно у прва и ке пушташ кумплуг полега ке ја намале брзината потоа доволно е малце на гаста да завртеш и бидено е дури ке застанеш....мн пати се имам извлечено така