Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Човече дај олади малце те молам и не ми се прај овде сезнајко. Дали гледаш дека се смеам на крајот? Одма си го прашал чичко ГООГЛЕ за успесите на Бетис,ама не ти кажал се изгледа.Не ти кажал дека најдобрите денови на Бетис ( јас не знам де ти знаеш ) беа во сезоната 1934-35 кога станаа Шампиони. Да си на врвот на табела после 4 недели кога си во трка со денешниве Барса и Реал е навистина успех,или не ? а Сезнајко ? ццц....
Не бе брат Гугл може да ме потсети за некои ситни детали како на пример кој беше последниот тим што играше со нив во ЛШ, јас затоа што ја пратам Примера од поодамна убаво знам дека Бетис од 2000 до 2005 година важеше за одличен тим во Шпанија затоа што секогаш завршуваа во првите 10 и многу тешко беше на нивен стадион да им одземиш некој бод, само ти затоа што ја пратиш Примера од 2008 наваму мислиш дека Бетис немале подобро нешто од ова затоа што таа сезона испаднаа од Примера и потоа две сезони играа во втора лига.

Патем, ете се глеа кој користи Гугл, тоа што ти го кажа може да се дознае само преку Гугл, а јас ако сум го прашал Гугл ќе ти го кажев тоа, а не она што ми останало во меморијата.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не бе брат Гугл може да ме потсети за некои ситни детали како на пример кој беше последниот тим што играше со нив во ЛШ, јас затоа што ја пратам Примера од поодамна убаво знам дека Бетис од 2000 до 2005 година важеше за одличен тим во Шпанија затоа што секогаш завршуваа во првите 10 и многу тешко беше на нивен стадион да им одземиш некој бод, само ти затоа што ја пратиш Примера од 2008 наваму мислиш дека Бетис немале подобро нешто од ова затоа што таа сезона испаднаа од Примера и потоа две сезони играа во втора лига.

Патем, ете се глеа кој користи Гугл, тоа што ти го кажа може да се дознае само преку Гугл, а јас ако сум го прашал Гугл ќе ти го кажев тоа, а не она што ми останало во меморијата.
Ок,не ја пратам примера од 2008 туку сега почнав,еве има 3-4 утакмици и ми изгледа сосема интересно ова лига,иначе турска лига гледав и бугарска.....најдобар си,сите детали ги знаеш....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.730
Поени од реакции
22.881
Жорди Алба од Валенсија е суспендиран за наредните 2 натпревари во Ла Лига, заради навредување на помошниот судија на Валенсија-Барса.

O

ob1

Гостин
Жорди Алба од Валенсија е суспендиран за наредните 2 натпревари во Ла Лига, заради навредување на помошниот судија на Валенсија-Барса.
А чекај зашто доби он црвен? Ќе може некој да стави клипче да видам што всушност се случило. Дека на Алфа не дадоа зашто добива црвен..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
А чекај зашто доби он црвен? Ќе може некој да стави клипче да видам што всушност се случило. Дека на Алфа не дадоа зашто добива црвен..
Пишаа поназад, касно му текна на судијата дека Барса игра против 11 играчи, требаше порано да има црвен за Валенсија. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Заради истата причина.
Ако сакаш и цитат: " Me cago en tu puta madre! "

Заради истата причина и буквално истата пцовка, Клајверт добил црвен на Ел Класико '99. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Кои утакмици не чекаат денес :cuc:
Билбао-Виљареал
Севиља-Валенсија
Барселона-Атлетико

И секако, да не го дербито за опстанок Реал-Рајо :icon_lol:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Wtf има ли екипаж жолтата подморница :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Виљареал - Валенсија ти иде нешто како бокс меч.
А овие вториве па уште и пенали промашуваат.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
само овие ѓупците ќе ме паднат пенал промашија со играч поќе играт 30 мин :sick:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
само овие ѓупците ќе ме паднат пенал промашија со играч поќе играт 30 мин :sick:
Welcome in the club......GG&3+, од 18та минута 1-0 и теписон утакмицава до крај не се помести.

Kajgana Shop

На врв Bottom