не се заборави ама Пеп е класа и никаде не го спомна!On the subject of seconds, we get 4 minutes. A random red card happens during that time, and we’re about to launch another assault on goal and the ref blows at 3 minutes 30 seconds? Dudes, AC Milan would have scored in that time frame. *sulks*
ova kako da se zaboravi
Добро бе да му ибам мајката чоек и запирка да згреши ќе го напраите ретардиран! Не сум неписмен бре сум утнал бројка, али ти мора да се напраиш паметен демек ејјјј ја колку пратам па дури и формацијата на Барса ја знам?Која е таа формација 4-4-3?
Плус, не викам дека Пеп не е добар тренер, но да беше толкаво мозочиште немаше да забегава од победничкиот рецепт од минатата сезона и да експериментира со глупави тактики.
3-4-3 никогаш нема да биде ефективна тактика, па колку и добри играчи да имаш, а плус ако играш со офанзивни бекови како Алвеш, таа тактика е самоубиствена.
ниту планирам да зборам за човекот кој ја препороди Барса во моментите на занес и очајLaporta iz Barcelone prešao u Arsenal!
![]()
Guim Laporta, 13-godišnji sin bivšeg predsjednika sportskog društva Barcelone Joana Laporte, nastavit će svoj nogometni razvoj u Arsenalu.
Laporta je svoj nogometni talent dosad razvijao u La Masiji, a sada je potpisao amaterski ugovor s Arsenalom, te će se preseliti u englesku prijestolnicu kod svoje majke, koja ondje živi.
Marca navodi kako je mladi Guim bio jedan od najvećih talenata svoje generacije u slavnoj Barceloninoj omladinskoj školi, kao i da trenutno igra na poziciji desnog beka.
--- надополнето: Sep 23, 2011 12:34 PM ---
Немој веќе да ми се правел патриот екс-претседателот Лапорта.Денеска имаше негова изјава, вели 'Го продадоа Туре за 30 милиони, а јас го договорив за 32.' Зарем сеуште ќе се провоцираат со Росел?
Иначе многу јасно е зашто го дал детето во Лондон, заедно со мајка му. Па сега конечно може да си остане сам екс-претседателот со Мариа Лапиедра(кој знае, знае, кој не, нека дознае).![]()
Кеита игра 100% во прв тим.Утре :
ВиќецДани Пиќе Пујол АбидалБускетсТиаго ЧавиФабрегасМеси Педро
Атлетико нека му ја мисли ....
На аватар еден месец од Кеита , јас велам дека нема да игра ... Може ?Кеита игра 100% во прв тим.
И јас мислам дека вака ќе биде најдобро а и мислам вака ќе излези Пеп,со Адриано крило,се покажа супер против Валенсиа.Виља утре ќе ни покаже зошто е еден од најдобрите стрелци.....Ако е резултатот добар,Тиаго место Чави.....Ако почне утре со Кеита,дефинитивно Пеп ќе ги заслужи сите критики кон него,затоа што 100 % сум сигурен дека нема да тепаме со Кеита во составот.ВалдесДани - Пике-Пујол - АбидалБускетсЧави - ФабрегасАдриано-Меси-Виља
Ауууу не. Неможам веќе да гледам бекови како играат крило. нападот мора да биде МВП, другото горе-доле е таман, освен ако Пике не е спремен, па Маск да влезе на негово место, или Абидал да оди стопер, а Адриано да оди бек.^^ Тешко дека Виља 2 утакмици по ред ќе започне седејќи на клупата.
Јас за утре не би форсирал 3-4-3 формација, мислам дека ни Пеп нема да го направи тоа, после лекцијата во Валенсија.
А, да пробаме да одмараме еден од Тиаго, Чави или Фабрегас?
Може со ова да се излезе:
ВалдесДани - Пике-Пујол - АбидалБускетсЧави - ФабрегасАдриано-Меси-Виља
Адриано и Педро имаат многу сличности. И двата се одлични шпринтери, трчаат и по 90 минути како луди, помагаат и во одбраната и во нападот. Затоа нема да е изненадување, ако се реши Пеп да оди со Адриано како крило. Ама, ако e пресудна завршницата, тогаш 100% Педро ќе игра.Ауууу не. Неможам веќе да гледам бекови како играат крило. нападот мора да биде МВП, другото горе-доле е таман, освен ако Пике не е спремен, па Маск да влезе на негово место, или Абидал да оди стопер, а Адриано да оди бек.