Какви патики носите?

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Се отвори продавница во Скопје за Супра или празни муабети беа тоа?
Како што имав инфо, супра ја спремаат во новиот трговски што го гради торус Скопје Сити Мол

S

stefi

Гостин
Дајте предлог за нешо есенско. Немора да биде патиче. Незнам шо да зеам и од кај да зеам.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Мојот најомилен моден детал. Имам многу патики, а и + со брат ми исти број сме, некој негови се. :D Ево најомилените:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
9435-adidas.jpg

Јас носам вакви, ги купив април месец, ги утепав од носење и сеуште се како нови

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ги додадов и овие на листата :) Некој ден ќе ги сликам сите што ги имам :)

Прво сакав да купам едни Најки розеви со бело од Словенија Спорт и ми вика тетката - „за тие немаме број, само 39, ги произведувале само во мали броеви.“ Абе ај, Германкине не се Ноне модел на жени сигурно :tapp: И после зедов едни Најк други и ми вика типката „Ама тие се машки патики“ :pos: И викам епа додека не почнете да носите поголеми броеви за женски машки ќе носам, што да правам. Заќуте :icon_lol:

Излегов и во Спорт М ги најдов овие, башка девојчето и дечкото беа многу пофрендли настроени :Р

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
пред два месеци земав вакви од рамстор најкот, малце се поразлични 7% негде, и веќе не купувам најк, 5300 ги земав за два месеци ми се одлепи малце кај што се прекршува патиката кај прстите, да одам и од глава им ги лупнам

Член од
10 јули 2010
Мислења
127
Поени од реакции
45
пред два месеци земав вакви од рамстор најкот, малце се поразлични 7% негде, и веќе не купувам најк, 5300 ги земав за два месеци ми се одлепи малце кај што се прекршува патиката кај прстите, да одам и од глава им ги лупнам

Уште не си појден???Па што чекаш бе???:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

Ја од Најки од ГТЦ имам земано патики и со години носени не ми се случило вакво нешто. Требало да им ги лупнеш уште дента :D

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
За на нива какви носите?
Мене најтешко ми паѓа кога татко ми ќе ми каже, синко обувај стари патики идеме во нива, а мене сите 5 пара ми се нови. Во таков случај гледам кои се најпрљави. Последен пат носев кошаркарски рибок. Ако ги најдам по нет ќе ставам и слика, не ми текнува како точно се викаше моделот.

Kajgana Shop

На врв Bottom