Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.373
- Поени од реакции
- 4.904
со оценки ќе биди ??Бидете добри и напишете неколку збора за животот во Битола (за еден средношколец)
со оценки ќе биди ??Бидете добри и напишете неколку збора за животот во Битола (за еден средношколец)
Не оценки, онака ноќен живот и слично. Интересира ме како е во малку поголем градсо оценки ќе биди ??
Има за сечиј вкус по малку за ситеНе оценки, онака ноќен живот и слично. Интересира ме како е во малку поголем град
каков бе ноќен живот... има да седиш и учиш, навечер рано легнување сабајле рано станување.... јас немав ноќен живот и проводи дур не завршив школо, отслужив војска и се женавБидете добри и напишете неколку збора за животот во Битола (за еден средношколец)
И тој сега така треба да направи ?каков бе ноќен живот... има да седиш и учиш, навечер рано легнување сабајле рано станување.... јас немав ноќен живот и проводи дур не завршив школо, отслужив војска и се женав
ако сака да стане барем пола чоек ко Лет 3 (што е огромен успех за било кој смртник)И тој сега така треба да направи ?
а let 3 е бесмртен ? btw кој сака да е пола човек ?? Јас бар сакам да си сум цел едно парчеако сака да стане барем пола чоек ко Лет 3 (што е огромен успех за било кој смртник)
ако имаш пари јако е - нормалноНе оценки, онака ноќен живот и слично. Интересира ме како е во малку поголем град
Ќе треба да се родиш двапатиа let 3 е бесмртен ? btw кој сака да е пола човек ?? Јас бар сакам да си сум цел едно парче
ете тој си )Ќе треба да се родиш двапати
Таман си е за секој си има по нешто,расшетај се размрдај се ќе видиш шо има по шеталиште.Иако ти изглеа народо не се замара со тебе, верувај интимно и тајно снима, запишува и точно те знае кој си и од кај си.Не оценки, онака ноќен живот и слично. Интересира ме како е во малку поголем град