Битола

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Бидете добри и напишете неколку збора за животот во Битола (за еден средношколец)
каков бе ноќен живот... има да седиш и учиш, навечер рано легнување сабајле рано станување.... јас немав ноќен живот и проводи дур не завршив школо, отслужив војска и се женав

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.593
Поени од реакции
17.433
каков бе ноќен живот... има да седиш и учиш, навечер рано легнување сабајле рано станување.... јас немав ноќен живот и проводи дур не завршив школо, отслужив војска и се женав
И тој сега така треба да направи ?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.593
Поени од реакции
17.433
ако сака да стане барем пола чоек ко Лет 3 (што е огромен успех за било кој смртник)
а let 3 е бесмртен :) ? btw кој сака да е пола човек ?? Јас бар сакам да си сум цел едно парче :P

V

Vollstandig

Гостин
Не оценки, онака ноќен живот и слично. Интересира ме како е во малку поголем град :)
Таман си е за секој си има по нешто,расшетај се размрдај се ќе видиш шо има по шеталиште.Иако ти изглеа народо не се замара со тебе, верувај интимно и тајно снима, запишува и точно те знае кој си и од кај си.
Иако изгледаш многу нормално и се осеќаш тотално слободен. Битно ќе си го најдиш гнездото.

Член од
10 декември 2008
Мислења
1.310
Поени од реакции
2.373
Нова книжарница во Битола:

Книжарница Дениција се стреми да стане водечка книжарница во Битола со исклучително чувство при одбирањето и претставувањето како на домашните така и на светските писатели од областа на белетристиката, науката, философијата, историографијата, лексикографијата итн.

Во книжарница Дениција можете да најдете изданијата од сите поголеми македонски издавачи по најповолни цени во градот, како и комплет од книжарски производи и услуги: Фотокопирање, канцелариски материјали, школски прибор, обрасци, укоричување, пластифицирање, ...

Се наоѓа во Т.Ц. Шехерезада.

линк од fb група: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002859771577

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
нека оживеј темата за најубајо град во македонија :D

Kajgana Shop