Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Марк Ингла, вториот човек во Барселона изјави дека немаат намера да го купат Аршавин. Не бил играч каков што сакаат они.
Го сакаа Трезеге, а не го сакаат Аршавин, глупости. Моментално е меѓу најопасните играчи и вреди да се донесе, таков играч фали во тимот. Поточно Меси е сличен ама не би било лошо да има уште еден пробивен играч.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Чисти шпекулации се тоа со Трезеге. 20милиони да се даде за играч кој е во залезот од кариерата мислам треба да си ептен глуп.

И јас сум фан на Арфавин, он би профатил и да биде замена...али тоа е, глупа управа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тешко, нема шанси да го земат за 10 милиони. Со оглед на тоа колку пари има Зенит, не им дошло до тие 10 мил. Повеќе ќе тражат 100%

И јас сум фан на Арфавин, он би профатил и да биде замена...али тоа е, глупа управа.
Ова дека би седел на клупа, нема шанси. Барса проба да се договори за Аршавин уште пред 3 месеци, кога Зенит газеше во УЕФА највеќе по заслуга на Аршавин и Погребњак. Тогаш Аршавин изјави дека не би отишол во Барса за да седи на клупа, зошто во Зенит бил цар а и заработувал повеќе. А и не верувам дека доколку го земе Барса ќе го остави на клупа.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ова дека би седел на клупа, нема шанси. Барса проба да се договори за Аршавин уште пред 3 месеци, кога Зенит газеше во УЕФА највеќе по заслуга на Аршавин и Погребњак. Тогаш Аршавин изјави дека не би отишол во Барса за да седи на клупа, зошто во Зенит бил цар а и заработувал повеќе. А и не верувам дека доколку го земе Барса ќе го остави на клупа.
Не мислев да седне на клупа и само како замена да влага.

Во Барселона освен Чави, Ињеста, Пујол и Валдес нема стандарден. Сезонава сите одиграа минимум 10натпревари како стартер а тоа Аршавин ке го прифати.

Сепак, има пишувања дека и Роналдињо би останал во Барселона. Тоа ке значи и дефинитивно крај на шпекулациите за Аршавин. Нека иде во Арсенал. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Само незнам кај им е паметот на овја од Барса, гледаат многу играчи а не им текнува да земат добар голман, најслабиот дел. Боруч би ви дошол топ, само малку да се заангажираат за него.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не мислев да седне на клупа и само како замена да влага.

Во Барселона освен Чави, Ињеста, Пујол и Валдес нема стандарден. Сезонава сите одиграа минимум 10натпревари како стартер а тоа Аршавин ке го прифати.

Сепак, има пишувања дека и Роналдињо би останал во Барселона. Тоа ке значи и дефинитивно крај на шпекулациите за Аршавин. Нека иде во Арсенал. :)
Кога официјално го преставија како тренер за наредната сезона, Гвардиола потврди дека нема да смета за Деко, Рони и Ето... така да мислам дека е дефинитивна одлуката Рони да си оди од Барселона, а секако ќе му се бара замена... најдобра опција би биле Аршавин и Силва... Хлеб и да дојде, мислам дека нема да може да се снајде, а и го нејќам ич како играч.
А за нападот се повеќе се шпекулира дека Адебајор ќе се пресели, па да почекаме до наредната недела и да видиме што ќе се случи.

Денеска беа преставени новите дресови на Барса ... првиот дрес многу потсеќа на дресот од времето кога Пеп играше за Барселона.
Еве и видео

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не сме навикнати иначе не се лоши дресовите. Башка малце олд скул треба.:):)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Кога официјално го преставија како тренер за наредната сезона, Гвардиола потврди дека нема да смета за Деко, Рони и Ето... така да мислам дека е дефинитивна одлуката Рони да си оди од Барселона, а секако ќе му се бара замена... најдобра опција би биле Аршавин и Силва... Хлеб и да дојде, мислам дека нема да може да се снајде, а и го нејќам ич како играч.
А за нападот се повеќе се шпекулира дека Адебајор ќе се пресели, па да почекаме до наредната недела и да видиме што ќе се случи.

http://sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=521529&idseccio_PK=803
Зашто ги читаш изјавите од гоал.ком-трач.ком-шит.ком?

На официјалната со видео, кажа дека дотолку не се во состојба да си ја повратат формата од пред две години ке ги продаде, а дотолку одлучат да играат за Барселона, лично он ке се погрижи да ги врати во старата форма.
-Во изјавава се гледа дека не смета на Деко, а за Ето и Рони треба да потврдат дека сакаат да останат и со сета желба и сила да се вратат во старата форма.

Башка Ето сезонава нема настапи за Африка зимоска, така да целосно ке биде посветен на Барса.

И мене не ми се свиѓа дресот, али што е тука е.

Brainmachine

Прокрастинатор
Член од
30 април 2006
Мислења
137
Поени од реакции
7
Го заборавивме детево....
http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada07-08/06/n080624104693.html :smir::smir: Сега има 21 година.
Среќен роденден, синче! Да си ни жив и здрав. Btw, ако Лапорта не го земе Аршавин, ќе му речам дека ќе си ги сечам вените. Ама него го боли @#$% за мене, што значи лош филм.

К

*Каталонец*

Гостин
Среќен роденден, синче! Да си ни жив и здрав. Btw, ако Лапорта не го земе Аршавин, ќе му речам дека ќе си ги сечам вените. Ама него го боли @#$% за мене, што значи лош филм.
хаха убо си кажа еден човек помалку :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom