Same here. На РС кога ја играв имаше голем блур, ама на голема резолуција на ТВ (xbox 360) е друга приказна, супер се гледа, скоро и да нема блур...Ја на телевизор и неам некој блур, океј ми е. Само 2 на 2 на Top Player е ПРЕТЕШКО за голови давање, true story.
влези кај што ти е инсталирана играта и имаш таму икона сетингс и таму подеси го,иначе и јас имам 1 гб рам али играм на high и сум хајЕдно прашање да не знае некој нешто некоја пач или нешто друго како песот 12 да ја играм на подобра графика ? оти имам послаб компјутер со 1 гб рам и ја играм на 800 - 600 и на LOW квалитет ! ?
Не ме разбрааа ... не мислев на тоа !! можам на пример ја да ја играм на high ама ке сецка многу ! ... !! имам пробано .. !влези кај што ти е инсталирана играта и имаш таму икона сетингс и таму подеси го,иначе и јас имам 1 гб рам али играм на high и сум хај
Може да се стави и на Пачот со 72 тима како што напоменав погоре.Треба да имаш китсервер и во него да го копираш дт04.имг, а ако сакаш без китсервер симни го последниот фајл со ново ехе.
линк
http://www.mediafire.com/?c331nix9csma05o