Фан Клуб: Јувентус

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Незнам зошто а мене ми е некако сумливо колово!Наполи што се бори за скудето изгуби 1-0 од Киево,Палермо што изгуби од Аталанта ги победи Каљари што ја тепаа Рома на Олимпико...некако чудно колово сите што имаа максимум бодови изгубија или изиграа нерешено против екипи со имаат едвај еден бод или даден гол!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.007
Поени од реакции
5.624
на Киело му “избега“ Портанова,Киело покриваше како детенце - катастрофално
Киелини овој натпревар му беше еден од послабите во дресот на Јуве (тој требаше да го чува Портанова кога постигна гол), и веќе се најавува дека заедно со Де Чеље против Катанија ќе почнат од клупа. линк

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Киелини овој натпревар му беше еден од послабите во дресот на Јуве (тој требаше да го чува Портанова кога постигна гол), и веќе се најавува дека заедно со Де Чеље против Катанија ќе почнат од клупа. линк
исправен потег......не знам што Конте виде во Де Чеље спрема Циглер ?! сигурно Рето не може полошо од ова да изигра,за време на припремите беше доста мотивиран,ама........

и со Киело нешто се случува,дали славата и дигањето на цената му удрија во глава,па последно нема ориентација кај тера на теренот и е склон на самоповредување
--- надополнето: Sep 22, 2011 12:21 PM ---
баш пред некој ден ми алудираа на Раниери овие од Интер :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Јас да сум Конте (а не сум) сега Вучко би го седнал на клупа цел месец за да се освести дека не треба да прави непотребни фаули на половина на противникот каде што немаше ама апсолутно баш никаква опасност по нашиот гол .. И да, РЕДНО ВРЕМЕ е да ги видиме КВАЉАРЕЛА и ЕЛИЈА во првиот состав а не Џакерини и Де Чеље

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
постигнавме да не речам(ама ќе речам) педерски гол,за истиот Вучко да стартува за без потреба......абе балканци само за далавера изгорени :tapp:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.491
Поени од реакции
87.378
Јас да сум Конте (а не сум) сега Вучко би го седнал на клупа цел месец за да се освести дека не треба да прави непотребни фаули на половина на противникот каде што немаше ама апсолутно баш никаква опасност по нашиот гол .. И да, РЕДНО ВРЕМЕ е да ги видиме КВАЉАРЕЛА и ЕЛИЈА во првиот состав а не Џакерини и Де Чеље
Јебига:eek:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Задоволни се од ремито :tapp:
Буфом малце го изгуби оној победнички менталитет,Конте изјави дека е задоволен од играта и залагањето и дека му е жал што не победиле и затоа го ставил Артуро Видал како лев бек пошо сакал да победи,и тоа со 10 играчи.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Задоволни се од ремито :tapp:
Епа шо да направат, да земат да се обесат оти не победиле?! Во второ полувреме изгинаа на теренот, како ние да игравме со човек повеќе, голманот на Болоња се отепа од бранење, изостана фортуната и тоа е тоа.... Мора Болоња да се остави зад себе и со сите сили да се концентрираат на Катанија

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Епа шо да направат, да земат да се обесат оти не победиле?! Во второ полувреме изгинаа на теренот, како ние да игравме со човек повеќе, голманот на Болоња се отепа од бранење, изостана фортуната и тоа е тоа.... Мора Болоња да се остави зад себе и со сите сили да се концентрираат на Катанија
Абе не можам да ја оставам утакмицава зад себе човече ... Само Јуве ме заеба на спортска од 8 утакмици :place:

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Највише ме нервират кога некој ќе дојдит и ќе речит не трбаше да губиме бодови од вакви екипи а не ја гледал утакмицата! Да и јас викам дека не требаше да губиме бодови сите сакаме даги освоиме бодовите, Али дечки вака јувентус немам видено да игра едно добри 5 години значи таква борбеност и залагање на терен едно ставно Браво! и мислам ако продолжи со вакви игри борбеност и залагање мислам дека сме на добар пат сезонава, само се плашам да не падниме како наредните сезони иначе топ е!

П.С Пошто утакмицата ја гледав на Sky и коментаторите беа возбудени од играта на пирло викаа дека игра како да имат 25 години Пирло Шоу!

Kajgana Shop

На врв Bottom