- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
и малага не ги заборавај...Абе и лани Валенсија се држеше таму до ноември... Трети се сигурно они, нема шанси Атлетико пред нив да биде.
Единствено Бетис може да им ги замрси сметките...![]()
и малага не ги заборавај...Абе и лани Валенсија се држеше таму до ноември... Трети се сигурно они, нема шанси Атлетико пред нив да биде.
Единствено Бетис може да им ги замрси сметките...![]()
Тактикава ала Гасперсон.Билбао ќе испадне во Сегунда, ако не го сменат Биелса.
Овој лом направи од тимот.
![]()
Тактиката од вчера.
Мартинез, Ираола и Гурпеги одбрана(никој од нив не игра на таа позиција). Екиза кој треба да игра тука, игра десен бек. Давид Лопез лев бек.
Љоренте и Габилондо ги смениле позициите
Раштимана банда.
Не ми е јасно зошто го сменија Капарош.
Ја мислим дека треба уште да им ги смени местава на Ираизоз и Муниаин, и тимов ќе биде топБилбао ќе испадне во Сегунда, ако не го сменат Биелса.
Овој лом направи од тимот.
![]()
Тактиката од вчера.
Мартинез, Ираола и Гурпеги одбрана(никој од нив не игра на таа позиција). Екиза кој треба да игра тука, игра десен бек. Давид Лопез лев бек.
Љоренте и Габилондо ги смениле позициите
Раштимана банда.
Не ми е јасно зошто го сменија Капарош.
Габилондо и Ираизоз треба да се сменат. Овака мислам дека ќе бидат појаки.Ја мислим дека треба уште да им ги смени местава на Ираизоз и Муниаин, и тимов ќе биде топ![]()
Ако ова се најдобрите три недели за Бетис, тогаш што треба да се каже за сезоната 2004-05 кога го освоија купот, завршија на четвртото место во Примера, и наредната сезона играа во Лига на шампиони во група со Челзи, Ливерпул и Андерлехт. Али сваќам, знам дека ја пратиш Примера од 2008 наваму.Бетис ги живее најдобрите свои 3 недели во историјата хехе...ех мора ова година да се бориме за 2ро место,нема чаре...
Човече дај олади малце те молам и не ми се прај овде сезнајко. Дали гледаш дека се смеам на крајот? Одма си го прашал чичко ГООГЛЕ за успесите на Бетис,ама не ти кажал се изгледа.Не ти кажал дека најдобрите денови на Бетис ( јас не знам де ти знаеш ) беа во сезоната 1934-35 кога станаа Шампиони. Да си на врвот на табела после 4 недели кога си во трка со денешниве Барса и Реал е навистина успех,или не ? а Сезнајко ? ццц....Ако ова се најдобрите три недели за Бетис, тогаш што треба да се каже за сезоната 2004-05 кога го освоија купот, завршија на четвртото место во Примера, и наредната сезона играа во Лига на шампиони во група со Челзи, Ливерпул и Андерлехт. Али сваќам, знам дека ја пратиш Примера од 2008 наваму.