Секс со колешка/колега?

• Креатор на темата Креатор на темата P@uN
  • Време на започнување Време на започнување
Секс со надредениот у негова канцеларија...Ах, мојата убер фантазија.

А, за the day after...Oh, well who gives a shit

Изводливо е само ако се задоволат доленаведените критериуми:

-Јас да сум слободен (сингл де).
-Колешката да е ептен згодна.
-Канцеларијата да има некое згодно место (кожна фотеља нпр)
-Да има ладно пиво за после работата.
и толку.

Секој секс е возбудлив, па некогаш да поделиш пар убави минутки и со својата колешка која во одредени ситуации делува како забрането јаболко , но од друга страна се сложувам со јкд, - таму кај што печалиш со леб, не си играј со к...
Но убаво е човек да фантазира понекогаш у животот, а тој што фантазира и исполнува :pipi:

ima edna pogovorka koja veli ,,kaj sto go vadis lebot ne go vadi k....,, se slozuvate ili ne e lesno da se oddolee na ubava koleska/kolega... znaete so nea ili nego pominuvate mnogu poveke vreme odkolku so partnerot, pa uste ako rabotata e povrzana so patuvawa, seminari.... kazete mislenje, iskustvo.....

Ова го оправдувам само во случај двајцата партнери да се сингл, во друг случај не:pipi:

zosto e opravdano ako i dvajcata se singl? kolegi si se kolegi i singl i ne singl. jasno e deka ako se singl e poednostavno i lesno....

Бидејќи не е наведено дали колешка од работа или факс, сеедно, јас ќе си кажам кога студирав пошто малку бевме мушки што ни овозможуваше голем избор, си имав тактика: да ја плеснам најружната и најбрбливата колешка од сите стотина и кусур што ги имаше таму. Зошто? Е зошто де. Многу се потрудив и изнамачив дур ја убедам а и оставив ептен впечаток (колешката не можеше да оди на факс една недела после тоа-нешто била болна така ни кажа :vozbud:) и после тоа таа се пофали на сите и нормално следуваше циркус: најубавите колешки што ме игнорираа цело време почнаа да ми се лепат иако одев со точак на факултет немав тогаш некоја јака кола, ама сепак почнаа гласови да се шират . . .
Мислам дека ружната и брблива колешка ми направи голема услуга, зашто она уствари и немала дечко претходно и за неа се беше совршено во секој поглед.
Ама не бев многу заинтересиран после тоа се оладив пошто целта ја постигнав си бркав жени на страна и плус тоа колешките ми беа глупави гуски милион посто, а особено тие најубавите провинцијалки кои не завршија факултет зашто дојдоа во Скопјево само за да се испоомужат.

Абе и јас си имам неколку колешки кој ме палат во школото поточно професорката по македонски ме пали тоа какво газиште има немате врска, учителка ми е ама јас си ја сметам како колешка секогаш кога ќе ми објаснува јас ја гледам во нозете, потоа ме пали секретарката во школото е секој ден сум кај неа на кафе, да не заборавам а пак јас какви колешки имам во класот сите кој од кој по бомби на леб си ги мачкам.

Абе и јас си имам неколку колешки кој ме палат во школото поточно професорката по македонски ме пали тоа какво газиште има немате врска, учителка ми е ама јас си ја сметам како колешка секогаш кога ќе ми објаснува јас ја гледам во нозете, потоа ме пали секретарката во школото е секој ден сум кај неа на кафе, да не заборавам а пак јас какви колешки имам во класот сите кој од кој по бомби на леб си ги мачкам.
Дај слики по пп.:pos:

Има една стара изрека- Не го вади алатот таму кај што го вадиш лебот. Си се држам до тоа, искушенија имало, ама дополнителни компликации у живот едноставно не ми требаат:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom