Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja слушнаа и другата страна, онаа страна составена од Латас,Миленко, Мирка, Нонковиќ и компанија кога испратија писмо за ситуацијата на медиумите во Македонија до ЕУ. Па сега дојде редот на овие новинари да ги сослушаат. Двете страни се опфатени. Зошто тогаш овие новинари кога го пишуваа писмото не се консултираа со своите колеги !??! Или не им одговораше !??!?!?!
На мен не ми е по мерак? Смешно е дека една група на новинари оди и прави циркус во европскиот парламент. Това е и смешно и тажно. И вака зачуват името, престижа на новинарството во РМ ? Пази ЕП не са глупи што гледат. Уште повеке това не го гледат само 5 членови во таа група от 2 држави. Таму има представници на многу други држави и многу повеке луге.Тој европски пратеник, не този. Функцијата не му е обезбедување.
А сега ти како и секогаш ќе го направиш тоа за што најмногу те бива да ја упропастиш темата затоа што не ти е по мерак.
И јас не побарав прашања туку одговор.
Каква е таа слобода на медиуми на ЕУ кога бркаат новинари и сакаш да ја слушнат само едната страна и брутално се спротиставуваат кога ќе проговори другата страна?
На мен не ми е по мерак? Смешно е дека една група на новинари оди и прави циркус во европскиот парламент. Това е и смешно и тажно. И вака зачуват името, престижа на новинарството во РМ ? Пази ЕП не са глупи што гледат. Уште повеке това не го гледат само 5 членови во таа група от 2 држави. Таму има представници на многу други држави и многу повеке луге.
Бркат луге,кои не почитуват правилата на дискусиja, а ги бркат НЕ заштото са новинари.
Да, сакат да слушнат едната страна,заштото само другата има можност да зборува.
А и слушнаха другата страна во диво викане и прескокуване един друг...уште повеке чуха дека тиja отишли намерно да направат скандал. Уште треба да се чуе?!
Пази , не знаев дека македонците го избраха Ахмети,мисрев дедка са албанците во Македониja. Jaвно сум долбоко згрешил.
Дали и ти глумиш лудило со постов?
Дали знаеш колку долго унијата ги слуша Борјан, Тања и останатите амеби слични на нив?
Фемчо
Слобода на медиуми не е да бркаш новинари кои сакаат да кажат дека има и друга страна од таа што овие ја претставуваат.
А мизерно е европски пратеник да ги брка лично да ги турка и навредува новинарите.
И доста со дијалектот, почни да пишуваш литературно за да разбираме се.
Знам колку долко ги слушаат, и не глумам лудило со постот.И двете страни ги сослушаа и сега на нив е да проценат каква е медиумската состојба во Македонија. И двете страни дадоа свој став и аргументи. Зошто кога го праќаа писмото овие „новинари“ не се консултираа со екипата во Брисел !?!?! Или на нив не им одговараше тоа !?!?!? Само една знам, не е баш така се розово во Македонија, не е убаво да се дава лажна слика за нешто што во релноста не е така и не можеме ние да се правиме дека има поголема моќ од ЕУ и другите инстанци, па да ја усудуваме Унијата и да мислиме дека можеме без влез во некој организација. Не ги сакам ниту тие, ниту овие новинари, кои што се далеку од етичките норми што треба да ги поседува еден новинар, но не е убаво, читајќи ги другите коментари, некого да повикуваш на бесење, јавен линч и да шириш говор на омраза, тоа за мене е врвно лудило, елементи кои што ги имаше во феудализмот и анархијата, ludilo kazano na telvizija i ne snosneno nikakvi konseksvenci
KADE E PRAVDATA PRAVNATA DRZAVA !!!!
Знам колку долко ги слушаат, и не глумам лудило со постот.И двете страни ги сослушаа и сега на нив е да проценат каква е медиумската состојба во Македонија. И двете страни дадоа свој став и аргументи. Зошто кога го праќаа писмото овие „новинари“ не се консултираа со екипата во Брисел !?!?! Или на нив не им одговараше тоа !?!?!?
Еве како беха "избркани брутално"Фемчо
Слобода на медиуми не е да бркаш новинари кои сакаат да кажат дека има и друга страна од таа што овие ја претставуваат.
А мизерно е европски пратеник да ги брка лично да ги турка и навредува новинарите.
И доста со дијалектот, почни да пишуваш литературно за да разбираме се.
a so koja cel otidoa emisarite na Mesijata, vo Brisel
da tresat zeleni kako ona mlada momce so sovetskiot diplomat fuere
abe kaj go gledav latas vcera se dupnav od smeenje( eve moze da vidite kade biljana sekuloska vodi lubov so Sakikmakakis,) me zabole tase i za edniot i za drugiot novinar tuku ovie nasive Legendarnive novinari sto se isprskaa srede evropa, abe ovi li ti se novinari ili obicni platenici
Еве како беха "избркани брутално"
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=57&eventId=40987
И да слушниме што велат - Ние напуштивме седницата!
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=80396