Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=37568&L=en
изјава на денот!
изјава на денот!
Е да дојде Гус...Време е за Гус!
Ако Морати сака да ја спаси сезонава и да не експериментира со нови глупави одлуки нека го земе најдобриот тренер што во моментов не е „цврсто“ врзан за неговиот тим.
Михајловиќи, Зенги, Фиговци, Росици... се ќе заврши како Гасперини помалку или повеќе. Гарантирано!
На овие играчи им треба тренер кој има постигнато нешто во кариерата. Авторитет и стратег.
Морати... позивен број за Турција е +90
Не знам што е смешно ..со Леонардо според мене не бевме воопшто лоши и си ја играме нашата игра барем против помалите екипи и вакви банана тимови како Новара!Дај бе да го вратиме Лео, ставарно Барем со него нема да изгубиме со багра од тимови како Новара.
Лео кога дојде имаше 9 од 9 на Џузепе Меаца,имаше пораз во ЛШ само дома од Шалке и тоа 2 - 5 каде сите добро се сеќаваме! Можеби не бесе добар тактичар но беше сосема добар мотиватор и имаше постојана поврзаност со играчите,за разлика од Гасперини кој нема ниту тактика ниту поврзаност со играчите,за мене овој е најлош тренер во историјата на Интер барем ја од кога следам во овие 10 години!Дај бе да го вратиме Лео, ставарно Барем со него нема да изгубиме со багра од тимови како Новара.
Лео имаше проблем што екипата тотално се распаѓаше во дерби натпреварите, не знам поради што не можеше да се справи со притисокот. Инаку очигледно за овој е доктор на науки.Лео кога дојде имаше 9 од 9 на Џузепе Меаца,имаше пораз во ЛШ само дома од Шалке и тоа 2 - 5 каде сите добро се сеќаваме! Можеби не бесе добар тактичар но беше сосема добар мотиварот и имаше постојана поврзаност со играчите,за разлика од Гасперини кој нема ниту тактика ниту поврзаност со играчите,за мене овој е најлош тренер во историјата на Интер барем ја од кога следам во овие 10 години!
...како ме насмеавте во оваа нервоза вечер па не сте свесни со онај што напиша ништожници...златен форумГлуперини