- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 604
- Поени од реакции
- 442
Благодарам,ке одам да проверам...Sport M мислам
Благодарам,ке одам да проверам...Sport M мислам
Имаш сегде земјоделски аптеки, во Ѓорче кај пазарчето имаш три четири во еден ред, ако одиш таму и ако не можеш да ги најдеш прашај некој ќе ти каже, во тафталиџе на пазарчето имаш една.Фала за бројот.. Иначе кај има земјоделски аптеки низ скопјево за да не акам ко будала ако не те мрзи да ми пишеш.. Исто за баклји значи ако најдеш не му ја мисли имаше едно време сеа пред неколку месеци куржеа едни турски MESALE вакви беа ко на линков http://www.volkankonfeti.com/mesale_satisi_firmasi.jpg и беа предобри значи убаво затворена осигурана добар дим јака црвена боја презадоволен сум ама више ги нема..
За тие шо сте од Битола, си купив дрес од тезга пред ОNE. Имаше дресој и до МекКејлеб и Стојановски мислам. Цена 700 денари.Дрес од Антич ? И дали можам да најдам на кирилица да го пиши презимето назад.
Благодариме.
Слика нешто? и карго да не имаш случајно да ми пуштиш еден на мој трошокЗа тие шо сте од Битола, си купив дрес од тезга пред ОNE. Имаше дресој и до МекКејлеб и Стојановски мислам. Цена 700 денари.
По ПП ќе ти пуштам слика, една е неам појке. А кај си ти ? Ќе напрајме некако ако најдам да има уште.Слика нешто? и карго да не имаш случајно да ми пуштиш еден на мој трошок
Можеш да нарачаш во Унипрес печатницата да ти направат, какво сакаш. Се наоѓаат кај Универазлна сала на уличкатаКај има низ Скопје знаме да купам исто вакво (со цветот во средина), по можност и со ресички да е?
ама не да биди печатено сонцето, туку извезано...Можеш да нарачаш во Унипрес печатницата да ти направат, какво сакаш. Се наоѓаат кај Универазлна сала на уличката
Мислиш машински извезано, инаку они прават тип на вез така што ставаат платно со исеченото сонце и го нашивуваат на друго платно. А за машински ќе те фати многу скапоама не да биди печатено сонцето, туку извезано...
Би требало да има по книжарниците.
Кај можам да најдам ваква Pintable, и отприлика колку би коштала?