Пречекот на кошаркарите - впечатоци

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .

Комити Ѓорче

СКОПСКИ МАНГУП
Член од
10 август 2011
Мислења
61
Поени од реакции
92
Некој мислам дека праша, па еве линк од јутуб за Dzorlev i Tanec - Zemjo Makedonska

Еве во живо од плоштад

Еве линк од целата песна во мп3 формат

Z

zmej gorjanin

Гостин
Вчера на Канал5 имаше интервју со претседателот на КФМ, не го знам човекот дали е поштен или ко другите функционери си гледа прво за себе ама ми остави многу позитивен впечаток.

Еден цитат од интервјуто:

Ние како нација патиме од комплекс на ниска вредност и сметам дека тој катанец дека како народ и нација не вредиме со овој успех на кошаркарите го скршивме
Точно мое мислење, ако го бива човекот и на други позиции се исто фини луѓе (нели Врба е исто во раководството) само нека се пренесе тоа и во другите федерации.

Многу добар почеток за смена на менталитетот на пониска вредност што го добивме со губењето на името, знамето и да не навлегувам понатаму во политика.

Само вака нека продужи и да биде сплотен народот и имаме шанси нешто да бидне од нас :).
Се сложувам и јас со него, особено за помладите и понеискусните играчи. Еднаш го ставив видеово кога игравме против Шпанија, али ај уште еднаш. We need to give them more of this

Саундтракот од The Last of the Mohicans ептен е добра подлога за говоров.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
kako e mozno ova ponedelnik i e raboten den da se sobirat 100.000 luge??!!i premierot i pretsedatelot go krshil zakonot a komu profesorite, ucenicite, doktorite i drugite luge se znae deka e prekrasno sho stigna dotolku iako ne donesoa medal, se znae i cuvstvoto na maliot da se zapoznava megu golemite, no sepak zakonot ne treba da se krsi. blagodaram!
Arta :)
Како што може некој да седи дома и да зима плата од државата за само да има мир во куќа така и сега може да има 100 000 луѓе на плоштад во понеделник.благодарам!
Мr.X :)

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
Како што може некој да седи дома и да зима плата од државата за само да има мир во куќа така и сега може да има 100 000 луѓе на плоштад во понеделник.благодарам!
Мr.X :)
iako prvata nema nikakva logika so drugata no toa e normalno za tebe...a deka albancite pecalbari ja spasat makedonskata ekonomia so 1 miliarda evra godiso sho vleguvat tuka znaes ti??!a toa so administratorite sho zemat plata i sedat doma ja mislam deka poveke e navreda za albanskite studenti otkolku nesto drugo, ama aj poleka poleka mislam deka ke se sreda rabotite sporedeno so toa sho beshe porano :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
iako prvata nema nikakva logika so drugata no toa e normalno za tebe...a deka albancite pecalbari ja spasat makedonskata ekonomia so 1 miliarda evra godiso sho vleguvat tuka znaes ti??!a toa so administratorite sho zemat plata i sedat doma ja mislam deka poveke e navreda za albanskite studenti otkolku nesto drugo, ama aj poleka poleka mislam deka ke se sreda rabotite sporedeno so toa sho beshe porano :)
Арта, искрено жалам што не го доживуваш тоа што го доживеаа македонците низ овој нецел месец.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Јас се извинувам ако те навредам!
Но, ако живееш во Македонија и имаш македонско државјанство има да се чувствуваш како Македонка.
КРАЈ,

Член од
17 август 2011
Мислења
10.444
Поени од реакции
18.630
срамота е за албанските студенти,македонските кој ги ебе:pos: ајде бе бркај работа имаш 500 теми за економија..тролувај таму.
И конентар на сликата: Ѓорѓи Иванов на прием кај Бо:)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
ххххх не начека во добро расположение затоа да не ја рушиме атмосверата на форумов која владее тука ќе прекинам само ќе ти кажам дека мн гршен потег ти беше со ова прашање место да искочиш и како жител на македонија да им честиташ на кошаркарите ти се правиш луда и го занемаруваш фактот дека тие кога победуваа ги посветуваа победите на цела народ и не викаа ова е победда за оние 1.700 000 македонци а за другите националности не е и требало и ти на плоштад да искочиш ако си била во можност поздрав од мене па кога ќе се вратат ракометарите со медаља од србија да славиме заедно

Kajgana Shop

На врв Bottom