Пречекот на кошаркарите - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе присуствувате на пречекот на Македонските кошаркари?

• Вкупно гласачи
    246
  • Гласањето е завршено на .
Каде живеете во Скопје? - Јас не живеам во Скопје (Соколов).
Епа тогаш каде седите кога сте во Скопје? :pos:
Ајде дечкото што се лади таму, ајде викнете го дечкото шо се лади :pos:

Ивона пак: Паркетот беше премногу лизгав, не требаше ли да се санира ? :pos::pos::pos::pos:

Остајте ги близнаците, ја типувам дека Пеџа догодина ќе биде мадафака... Само да го спремат физички тие у Литвос Ритас и да има повеќе самодоверба, како со Шпанија што играше.

Плус Тоше и Николовски здрави, па тогаш да ги видам Русите дали ќе имаат офанзивни скокови. :sneaky:

Ивона пак: Паркетот беше премногу лизгав, не требаше ли да се санира ? :pos::pos::pos::pos:
:pos::pos:
Имаме најнова технологија со 20 камери го покриваме настанот...шшшшшш... имаме нешто технички проблеми,изгледа кабелот ни се откачи :pos:

Камо среќа да освоиме медал на шаховска олимпијада, баш ме интересира што прашања ќе има оваа... :icon_lol:

Каде живеете во Скопје? - Јас не живеам во Скопје (Соколов).
Епа тогаш каде седите кога сте во Скопје? :pos:

Значи што и да прави Сител џабе е, мора на крај да излезе лањо производ од се што ќе пипнат...

Ја да сум го Динго, ни бонове не дајем :icon_lol:

Колку неповрзан момент беше тој муабет!Добро е 'новинарката' барем знаеше дека Кочани е град во Македонија ,макар да имам мислење дека длабоко во неа си помисли која е оваа населба :pos:

Ај уште еден коментар :)

a meni drago, nekako.... nisu skakali na sudije, glumili faulove, oslepljivalil se ko onaj turcin prosle godine. igrali ljudi kosarku... i mogu ovi nasi da nauce od njih kako se tope dresovi kada se ne igra za pare vec za nas budale sto cekamo utakmicu ceo dan i grizemo nokte 4 cetrtine... bravo makedonci.

Камо среќа да освоиме медал на шаховска олимпијада, баш ме интересира што прашања ќе има оваа... :icon_lol:
Зошто толку долго се мислевте пред да го повлечете последниот потег :pos: :icon_lol:

Убаво што младиве ги извадија закоравените табли и 'рѓосани одбрачи од подрумите - и на секој ќош почнува да се игра баскет....Баш ми е мило ова, и се надевам дека во идина ќе ни се изродат нови кошаркарски ѕвезди - пандан на овие што моментално ги имаме. Јас и понатаму ќе си пукам Стрит Хоп... теле се учи не вол :D

И дај да го жениме Борчета за нашe моме - тамам да се изроди Бо Јуниор и да растура за МК за едно 20тина години.
:cool:

:pos::pos:
Имаме најнова технологија со 20 камери го покриваме настанот...шшшшшш... имаме нешто технички проблеми :pos:

Битно за првпат во Македонија имаше нешто (лајв незнамсишто), да не биде на крај како со холограмот...

Иначе Марин стварно ама и го спопика на таа што лаеше во автобусот, ќе дојдам ненајавено ти ветувам :pos:

Ќе отиде толку колку што и јас се враќам во 'скапи' продавници после поставеното прашање: До колку работите? :pos:

Вакиов пречек прв пат организираме.. покажуваме дека сме нација која знае да се радува и многу малку и треба за да се радува... и сите кои ја плукаат Македонија ради економската ситуација и тие не останаа имуни,напротив..тоа ме прави горд !
И како што ќе каже Бо:
Да зивее Македонјаааааа :D

Вакиов пречек прв пат организираме.. покажуваме дека сме нација која знае да се радува и многу малку и треба за да се радува... и сите кои ја плукаат Македонија ради економската ситуација и тие не останаа имуни,напротив..тоа ме прави горд !
И како што ќе каже Бо:

Каква врска има економија со кошарка? :pos:

И како што ќе каже Бо:

Па 90% од луѓето во државава мака мачат со економските проблеми, што има чудно во тоа да се радуваат на спортски успех? Инаку да те поправам, луѓето не ја плукаат државата, туку ги плукаат оние мршојадци што ја водат, државата како држава си е арна... :)

Луѓе ај ако го има некој цел пречек на кошаркариве нека даде линк,поради обврски неможев цел да го гледам...

Каква врска има економија со кошарка? :pos:
Па мислев де, кога се прави муабет за економија,па нема пари,па касни плата..прво што се работи се пцуе државата..пу да ти ибам државата ,или пу да ти се мочам у државата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom