Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Од сликите што ги поставила Рокенрола ми се виде како филмче кое вреди да го гледаш на поубава слика, ако не сум грешка за филмот и постот на рокенрола

Јок. Само на добра слика. Има премногу визуелни кадри кои ќе се уништат на послаба снимка..:)

ЛЛЕЛЕЛЕ 3 дена немам интернет и Tree of life + Breaking Bad новава излегле.... AAAAAAAWWWWWWYYYYYEEEEEEEEEAAAAAAHHH

ЛЛЕЛЕЛЕ 3 дена немам интернет и Tree of life + Breaking Bad новава излегле.... AAAAAAAWWWWWWYYYYYEEEEEEEEEAAAAAAHHH
yeahhhhhhhhh.JPG

Pred dva dena go gledav ovoj film i sto da kazam vampiri ova ona standard raboti... pocnuva so eden rok bend i normalno tapa se a sakaat da se probijat vo show biznisot. Devojkata stanuva vampir blalbabllbalblalblablal..........- cel bend stanuvaat vampiri i stanuvaat rokeri :) doaga van "hellsing" ja rasipuva zabavata go ubivaat glavniot vampir i toa e.... :) duri i majka mi se razbudi nakaj 2 po polnok pogledna eden mal del od filmot i me prasa sto ustvari gledam jas... :( Eftin film so interesen soundtrack Skala: 1-10 = 3

Еве како не се пишува рецензија. Почеток, дејство и крај имате во три реченици, просто да се чуди човек како ти успеа да го раскажеш во целост.
Не оти некогаш ќе ми текне да гледам ваква бљувотина, и баш затоа не ставам спојлери за да не ја расипам младинава, да не случајно се излаже некој да го гледа. Вака се има во твојот пост, ќе си прочитаат и готово:D

Еве како не се пишува рецензија. Почеток, дејство и крај имате во три реченици, просто да се чуди човек како ти успеа да го раскажеш во целост.
Не оти некогаш ќе ми текне да гледам ваква бљувотина, и баш затоа не ставам спојлери за да не ја расипам младинава, да не случајно се излаже некој да го гледа. Вака се има во твојот пост, ќе си прочитаат и готово:D
Imav kec makedonski celo sredno, neznam da pisuvam recenzija, zadovolen si sea??? Prv pat raskazuvam film preku tastatura ama sekogas mora glavniot fraer na forumot da se javi... Od takvi kako tebe mladinava e rasipana, namesto da napises tvoja recenzija samo da se komentiralo ona sto nekoj drug go napisal/napravil... za greota

Imav kec makedonski celo sredno, neznam da pisuvam recenzija, zadovolen si sea??? Prv pat raskazuvam film preku tastatura ama sekogas mora glavniot fraer na forumot da se javi... Od takvi kako tebe mladinava e rasipana, namesto da napises tvoja recenzija samo da se komentiralo ona sto nekoj drug go napisal/napravil... za greota

Извини, почетник сум овде. Не сакав така да реагирам:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom