Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Филмот би требало да е одличен.
Ако прашуваш за снимката, па watch-aбилна е. Зборов еј...
2.60 е ама не ми се чека веќе.

9ddmz7pz5j8cxayiqh.png

rojmfgteczrwclv2gxsr.png
Да за сликата прашувам, според скриншотовиве и повеќе од watch-абилна...
Ај да видиме што чудо е ова :D

А каков треба да е филм со постер во кој Камерон Дијаз е со голи нозе? Па и бед тичер сигурно не се мисли на лоша учителка која става кецови, се подразбира дека е нешто поеротско, не знам што мислеле тие со деца што иделе. Се знае какви се модерниве комедии, без нешто еротско слабо да ќе најдеш. Деца се знае на какви филмови се носат во кино ко мали, мене на Кралот Лав и на Мулан ме носеа, не на Pretty Woman и било кој филм да беше актуелен кога бев мала :) :) :)
Мене ми е смешно тоа што одат во кино на филм од 2011 на кој што пишува „Comedу“ и очекуваат филмот да биде смешен :)

Мене ми е смешно тоа што одат во кино на филм од 2011 на кој што пишува „Comedу“ и очекуваат филмот да биде смешен :)
Е ајде де, оди објасни му на Јонзе...

Jas so 4/5 giga go downloadirav, nemam seuste optical sorround, pa audio-to DTS, LG-to ne go poznava, ama slikata e bonbonce.

Vaka koga ne znaev deka ne poznava DTS audio, avatar od 40 i nesto giga go downloadirav za dzabe.

Inaku bene, zemi go Limitless ama verzijata kade sto reziserot zboruva nis cel film, mozda ke ti stane jasno nesto :icon_lol:

Koга пишав уште 720p немаше. :)
Него, не е Аватар, муабетот беше да издржиме да не гледаме коцки. Само што уште го немам пуштено.. :D
Од сликите што ги поставила Рокенрола ми се виде како филмче кое вреди да го гледаш на поубава слика, ако не сум грешка за филмот и постот на рокенрола..
--- надополнето: Sep 19, 2011 6:29 PM ---
Jas so 4/5 giga go downloadirav, nemam seuste optical sorround, pa audio-to DTS, LG-to ne go poznava, ama slikata e bonbonce.

Vaka koga ne znaev deka ne poznava DTS audio, avatar od 40 i nesto giga go downloadirav za dzabe.

Inaku bene, zemi go Limitless ama verzijata kade sto reziserot zboruva nis cel film, mozda ke ti stane jasno nesto :icon_lol:
Пеер, не сакам да гледам раскажување лектира, иф ју ноу ват ај мин :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom