Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најконтрадикторно нешто што го имам чуено у животот.idealna devojka nema ne postoi
site se kako od edno kalapce![]()
верувај така е се ова кажаново погоре, е од емпирија искуство пријателеНајконтрадикторно нешто што го имам чуено у животот.
значи како што кажав идеална девојка нема тоа е факт, колку ќе е усшешна врската зависи од двајцата,КАко може да негираш идеално а да викаш дека се е створено од ист калап? Значи сите се исти, нели? Значи за некого тој сериски број би бил идеален.
Сите се различни само ја бараме онаа во која ќе има што помалку маани. Но секогаш се наидува на маани.
мани не ти се слагам баш ако и се допаѓаш на девојката знае да прави отстапки и тоа како, ако те држи онака колку за врска е тоа е друго секогаш ќе ти наоѓа манаКАко може да негираш идеално а да викаш дека се е створено од ист калап? Значи сите се исти, нели? Значи за некого тој сериски број би бил идеален.
Сите се различни само ја бараме онаа во која ќе има што помалку маани. Но секогаш се наидува на маани.