Zaklucen e na Vip ke treba da se dekodira vo nekoja mobilara i posle nema gajleеве вака, телефон од VIP, и сега го продадов на еден другар телефонот, и неговата картичка е na ONE.
и кога го оклучува му тере ПИН, го внесува неговиот пин и се ок.. и после му пише да внесе : МРЕЖНО КОПЧЕ??
ај ако може помош ???
Благодарам.
Носи го во која било приватна мобилара и ќе ти го декодираат.ајде малце помош ако може купив телефон од tmobile бидејќи татко ми го зеде бесплатно е сега телефонот е кодиран само на tmobile картички , а јас сакам да користам на тој телефон one број ,,, ве молам помош !!!
телефонот е : alcatel 807
Едноставно Не! CDMA технологија, неподржано кај нас. Во Македониај операторите се GSM технологија, можеби за 2 милениума...Moze li nekoj da mi pomogne? Mi donesoa Blackeberry telefonce od Amerika...ama nikade nema priklucok za SIM karticka...ima li nacin da se koristi vo Makedonija?
Што телефон?еве вака, телефон од VIP, и сега го продадов на еден другар телефонот, и неговата картичка е na ONE.
и кога го оклучува му тере ПИН, го внесува неговиот пин и се ок.. и после му пише да внесе : МРЕЖНО КОПЧЕ??
ај ако може помош ???
Благодарам.
Ти пишав цена по пп, поевтино може да најдеш со 100/200 денари можеби ако ти праат воопшто разлика.За другарче, Nokia 2690, декодирање? Anyone?
Се декодираатДекодирање на Sony Ericsson Xperia X8, кодирана на Vodafone Netherlands...? Некоја информација некаква..?
Приватна порака со цена од менеМе интересира колку би коштало декодирање на два телефона, HTC Inspire 4g i HTC Sensation 4g.
4200 денари со монтажа, 3500 без монтажа - оригинална од нокиаКолку кошта оргинална маска за нокиа Н82?
Koлку одрпилика кошта флет кабелот ?Флет кабел најверојатно