Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
ЛЕлеееееееееееееееее Олегер се враќа! Господ нека ни е напомош! Сами ќе се закопаме...
ЛЕлеееееееееееееееее Олегер се враќа! Господ нека ни е напомош! Сами ќе се закопаме...
Истото претчуство го имам и јас.Имам некое претчуство дека Олегуер со неговото играње ќе направи некоја магија и Барса ќе тепа.
Zemi od crvenite, imaat podobro dejstvo!Истото претчуство го имам и јас.
Мора да прекинам со розевиве пилули...
ОООО jea: Богами Титанс макар што годинава не сте нешто нај нај ама сепак ќе биде весело, очекувам супер натпревар, ми се оствари сонот Роналдињо против Роналдо..... brm:Wednesday! The clash of the TITANS!
A zosto mislam deka Ronajdinjo nema da igra ili pak ke go stavat?ОООО jea: Богами Титанс макар што годинава не сте нешто нај нај ама сепак ќе биде весело, очекувам супер натпревар, ми се оствари сонот Роналдињо против Роналдо..... brm:
www.fcbarcelona.com напиша:Only two injured
Oleguer’s return to the team means that Frank Rijkaard only has Ronaldinho and Jorquera still out injured. That means 21 first team players will be available for the first leg of Barзa’s Champions League semi-final, as Carles Puyol is also missing but in his case due to suspension.
Многу смешно :puka so ak47:Хехе, мислиш
p.s Хмм каде ли во Галерија го имам видено
Ти се оствари Барса против Манчестер,но Роналдо против Роналдињо сеуште неми се оствари сонот Роналдињо против Роналдо.....